Știri: Spectacol gratuit al trupei de muzică tradițională românească ”Trei Parale” la Ierusalim (8 august 2017)

991
Trei Parale Beatrice Iordan Florin Iordan Daniel Pop-2

Marți, 8 august 2017, de la ora 22.00, trupa de muzică tradițională românească „Trei Parale” va susține un concert gratuit în cadrul serilor muzicale dedicate publicului larg „Cabaret” la Teatrul Khan din Ierusalim.

Muzicienii români se află la Ierusalim cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru de Păpuși de la Ierusalim, ajuns în acest an la ediția a XXVI-a, unde vor susține totodată și mai multe reprezentații ale spectacolului pentru copii ”A fost odată… un ou, în regia Beatricei Iordan.

Grupul, coordonat de etnomuzicologul Florin Iordan (fluiere, caval, cobză), va susține un recital menit să-i poarte pe cei prezenți într-un interludiu muzical prin tavernele și hanurile din Valahia și Moldova secolului al XIX-lea. Din trupă mai fac parte Daniel Pop (voce, fluiere, caval, drâmbă, percuţie), Beatrice Iordan (cobză, voce), Mihai Balabaş  (vioară, contrabas), Dinu Petrescu (dairea, darbukă), George Ştefan Kudor (contrabas, percuţie).

Vezi și: Spectacolul ”A fost odată… un ou” la Festivalul Internațional de Teatru de Păpuși de la Ierusalim (9–10 august 2017)

Arhiva rubricii Musica

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.