Știri: Spectacole la Teatrul „Gulliver” din Galați (noiembrie 2023)

9
Vizual PROGRAM NOV

La Teatrul „Gulliver”, weekendul este dedicat timpului atât de prețios, petrecut împreună, în compania spectacolelor speciale pentru toată familia.

Luna noiembrie vine, deopotrivă, cu o ofertă artistică bogată și variată, ce include spectacole pentru copii, pentru adolescenți, precum și pentru părinți și întreaga familie. Reprezentațiile programate în următoarea perioadă la  „Gulliver” – teatrul familiei tale sunt:

  • 12 noiembrie, ora 10.30 – spectacolul Capra cu trei iezi
  • 19 noiembrie, ora 10.30 – spectacolul Elefănțelul curios
  • 19 noiembrie, ora 18.00 – spectacolul Pasărea Măiastră
  • 26 noiembrie, ora 10.30 – spectacolul Jack și fasolea fermecată

Ca de obicei, diminețile de duminică se adresează copiilor, iar reprezentațiile programate seara îi vizează pe cei mai mari, cu spectacole potrivite pentru tineri, dar și adulți.

Astfel, Teatrul „Gulliver” propune gălățenilor o variantă de petrecere a timpului liber potrivită pentru întreaga familie, oferind divertisment de calitate, cu conținut valoros și educativ. Acestea sunt componente esențiale, deosebit de importante, de care fiecare membru al familiei are nevoie.

Totodată, continuând și consolidând întocmai această direcție, Teatrul „Gulliver” are deja în lucru un nou proiect special dedicat întregii famiilii și cu o tematică aparte: spectacolul Andrei, în regia lui Ștefan Ruxanda. Este vorba de o producție muzicală grandioasă, cu deosebite valențe spirituale și cu o rezonanță aparte în rândul gălățenilor, producție planificată a fi gata pentru întâlnirea cu publicul la finalul acestei luni.

Biletele pentru spectacole din luna noiembrie TALE se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.