Știri: Spectacolele Teatrului „Gulliver” din Galați duminică, 19 noiembrie 2023

42
Vizual Spectacole 19 nov (1)

Duminică,19 noiembrie 2023, de la 10.30, cel mai curios elefănțel caută să cuprindă taina lucrurilor și întâlnește, pe parcurs, felurite și năstrușnice animăluțe, ce îi devin, în final, tovarăși de joacă și de aventură. Și, chiar dacă fiecare are un secret, toți înțeleg că bucuria cea mai mare este atunci când împreună se ajută și izbutesc să înfrunte răul. Astfel, spectacolul Elefănțelul curios este povestea explorării, bucuria descoperirii și entuziasmul jocului. Regia poartă semnătura lui Aurelian Iorga. Scenografia plină de culoare aparține Marianei Brudiu, care reușește să surprindă și să recompună un univers fascinant, ce impresionează prin expresivitate și vivacitate. Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban, Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma și împletesc, cu zâmbete și joacă, aventurile pline de haz ale celor mai buclucași protagoniști.

Seara, de la ora 18.00, Teatrul „Gulliver” invită publicul adolescent și adult să se delecteze cu inedita comedie polițistă Detectivi pe portativ, în regia lui Cristian Gheorghe.

Pornind de la misterul dispatiției unui diamant straniu, personajele trec printr-o sumedenie de întâmplări ciusdate și spectaculoase, ce se împletesc inspirat cu muzica anilor ’60. Spectacolul Detectivi pe portativ este o amuzantă aventură polițistă recomandată grupei de vârstă peste 10 ani, ce se remarcă prin umor și divertisment de calitate, atmosferă inedită, energie și bună dispoziție.

Biletele pentru spectacolele din acest weekend se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau .www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.