Știri: Spectacolele Teatrului Național din București rămân în continuare suspendate

25
Teatrul Național din București. Fotografie de Florin Ghioca
Teatrul Național din București. Fotografie de Florin Ghioca

În acord cu prevederile noului Decret nr. 240/14 aprilie 2020, care prelungește cu încă 30 de zile starea urgență de pe teritoriul României și în conformitate cu măsurile stabilite de autorități ce decurg din aplicarea acestui Decret, toate spectacolele și manifestările publice desfășurate în incinta Teatrului  Național „I. L. Caragiale” din București rămân în continuare suspendate pe toată perioada prelungirii stării de urgență.

La Casa de bilete, restituirea contravalorii biletelor, pentru spectacolele suspendate, va reîncepe când Teatrul Național își va relua activitatea!

Pentru recuperarea biletelor online nu este nevoie să faceți nimic. Partenerii noștri, myStage, vor anula, în mod automat, toate comenzile afectate. „Veți primi o notificare în momentul anulării fiecărei comenzi pentru spectacolele din perioada 15 aprilie–15 mai 2020 – ne informează  myStage. Datorită numărului mare de anulări, cauzat de instituirea stării de urgență, procesarea anulărilor se face în ordinea reprezentațiilor. Astfel, durata anulării poate varia. Vă asigurăm că depunem toate eforturile efectuării retururilor într-un timp cât mai scurt. În cazul în care este nevoie de orice informație, myStage vă va contacta pe adresa cu care ați făcut achiziția”.

În legătură cu reprogramarea sau anularea spectacolelor care urmau să fie găzduite în spațiile TNB în această perioadă, spectacole organizate de impresari/organizatori de spectacole care închiriaseră săli ale TNB în acest scop, nu vă putem oferi, deocamdată, informații. De îndată ce ne vor fi comunicate de către respectivii parteneri contractuali, le vom difuza la rândul nostru și le vom posta pe site-ul TNB.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vă dorim tuturor Sărbători Pascale cu lumină și bucurie în suflete și multă sănătate!

Comunicat al Teatrului Național din București

Arhiva Teatrul Național din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.