Știri: Spectacolul „Ceapa” de Aldo Nicolaj revine la Teatrul „Stela Popescu” din București (5 martie 2021)

98
Foto: Virgil Oprina
Foto: Virgil Oprina

Ceapa de Aldo Nicolaj, producţie a Teatrului „Stela Popescu” în regia lui Dan Tudor revine din 5 martie 2021 pe scena Sălii Mici a Palatului Naţional al Copiilor, de la ora 19.00.

Cei trei creatori ai spectacolului – regizorul Dan Tudor, scenografa Corina Grămoşteanu şi muzicianul Vlaicu Golcea – propun publicului o comedie cu note grave, avându-i în distribuţie pe Adrian Păduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Cătălin Frăsinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Andreea Şovan (Liza), Cristian Neacșu (Nando).

În Ceapa se spune povestea lui Piero, un prosper impresar, care se hotărăște, cu luciditate, să pună capăt vieții sale aparent fericite chiar în momentul ei de apogeu. El se „dezbracă” în fața publicului de rolurile pe care le joacă în propria-i viață, exact așa cum s-ar desface foile unei… cepe. Într-un parcurs teatral presărat cu mult umor, autoironie, dar și cu reflecție amară, soția, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar și cei doi copii își redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.

Spectacolul realizat de regizorul Dan Tudor conține imagini surprinzătoare care îl obsedează și îl urmăresc pe eroul principal, o muzică originală creată pe parcursul repetițiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de mișcare expresive, atent coregrafiate, precum și un decor funcțional, realist, cu multiple posibilități de transformare, semnat de scenograful Corina Grămoșteanu.

Teatrul „Stela Popescu” este astăzi un spațiu deschis tuturor posibilităților de expresie teatrală. Producțiile noastre aduc pe scenă atât artiști consacrați, cât și creatori tineri, la început de carieră, iar textele alese pentru a fi puse în scenă – aparţinând dramaturgiei clasice, moderne şi contemporane – îi provoacă atât pe iubitorii de teatru, cât și pe împătimiții spectacolelor de dans și muzicale să fie martorii unor reprezentaţii cu suflu nou şi spectaculoase.

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, de pe platforma www.mystage.ro 

www.teatrulstelapopescu.ro

www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial

www.instagram.com/teatrulstelapopescu

Mesajul organizatorului, Teatrul „Stela Popescu” cu privire la partajarea datelor personale în contextul SARS-COVID19

Participând la acest eveniment sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact (nume, prenume, nr. de telefon) cu Teatrul „Stela Popescu”, în scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR și directivelor Direcției de Sănătate Publică. Aceste date ne sunt necesare în cazul unei alerte epidemiologice, pentru a putea asigura autorităților sanitare sprijinul în identificarea persoanelor infectate.

Obligațiile spectatorilor privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COVID19:

Prezentarea la sala de spectacol/locație cu minim 30 de minute înainte de începerea acestuia, pentru a putea respecta regulile de acces.
Purtarea măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului! Pentru a oferi o protecție eficace, este necesar ca masca să acopere gura și nasul.
Atenție! Teatrul și personalul acestuia își rezervă dreptul de a efectua un triaj observațional și de a nu permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).

Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de către organizator la intrarea în sală/spațiul de spectacol.
Termoscanarea este efectuată obligatoriu de către personalul teatrului. Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura și cele care după termoscanări repetate înregistrează o temperatură de peste 37.3°C, nu vor avea acces în teatru/locația de spectacol.

Respectarea distanțării de minimum 1.5 m între persoane, de la intrarea în locația de spectacol, la toalete precum și la ieșirea din sală/spațiu.

Pentru siguranța dvs. și în concordanță cu prevederile ordinului comun nr. 1495/01.09.2020 al ministerelor culturii și sănătății, din totalul de 203 locuri ale Sălii mici a Palatului Național al Copiilor, se vor pune în vânzare 61 de locuri, astfel: un loc la vânzare urmat obligatoriu de alte două locuri libere. Prin excepție de la această schemă, vor putea fi ocupate locuri alăturate numai în cazul unui singur adult însoțit de cel mult doi copii în vârstă de până la 12 ani.

Comunicat al Teatrului „Stela Popescu”

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.