Știri: Târgul de Carte Românească 2022, ediția I, Getafe, Madrid, Spania (7–9 octombrie 2022)

68
targ de carte getafe madrid

logo carte rubrica leviathan.roÎn perioada 7–9 octombrie 2022 la Casa Regional de Castilla La Mancha de Getafe, Madrid se va desfășura prima ediție a Târgului de Carte Românească 2022 din Spania.

Vor participa autori și artiști români din Spania și Europa, edituri, instituții, centre culturale, ong-uri etc. Invitați de onoare: scriitori și artiști spanioli și internaționali. Pe toată perioada târgului de carte se vor desfășura o serie de lansări și prezentări de carte, întâlniri cu cititorii, dezbateri, expoziții fotografice și etnografice, ateliere pentru copii și evenimente interactive, activități culturale dedicate publicului român și spaniol.

Vineri, 7 octombrie 2022 cu ocazia deschiderii evenimentului, va fi inaugurată o expoziție colectivă de pictură, permanentă, în cadrul Casei Regionale Castilla la Mancha, situată în str. Calvario nr. 8, Getafe. Coordonator târg de carte și evenimente: scriitorul Vasile Muste. Coordonator expoziție colectivă de pictură: Juan José García. Organizatori: Casa Română de Cultură-Getafe, Casa Regional de Castilla La Mancha-Getafe, Centro Cultural La Tierra Tracia, Spania

Pentru informații și participare: e-mail: ferialibrorumano@gmail.com, https://www.facebook.com/ferialibrorumano2022/

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.