Știri: „Teatru sub lună” reunește iubitorii de artă chiar în centrul Capitalei (16, 17, 18 iulie 2021, București)

91
Amanta de la pranz

Au trecut două săptămâni de festival, cu muzică și teatru, comedii și spectacole care au răvășit inimile.

Ne pregătim de trei spectacole care au făcut istorie pe scena Teatrului InDArt: Amanta de la prânz, 5 ani de aplauze și de săli pline. Se va juca vineri, 16 iulie 2021, ora 20.15.

Cealaltă femeie aniversează 11 ani de la premieră, un spectacol cât o viață, transformări și maturitate, sâmbătă, 17 iulie, ora 20.15. Domnișoarele din Avignon, duminică, 18 iulie 2021, ora 20.15, a avut premiera acum șase ani, la prima ediție a Festivalului „Teatru sub lună”.

Aveți garanția unor spectacole bine făcute, cu actori maturi artistic care vă vor dărui clipe de neuitat!

Ce urmează?

Festivalul „Teatru sub lună” continuă în fiecare vineri, sâmbătă și duminică până pe 25 iulie 2021, la Terasa CoOperativa, pe strada Icoanei, nr. 86, la 10 minute de mers pe jos de stația de metrou Piața Romană. În program se regăsesc cele mai noi premiere ale spectacolelor Teatrului InDArt, o serie de concerte acustice și o expoziție de fotografie, pictură, carte și alte forme de artă.

Spectacolele se desfășoară în regim horeca, iar pentru a participa nu este necesară vaccinarea sau realizarea unui test rapid sau PCR. Prețul biletelor variază de la 50 lei, până la 130 lei, în funcție de preferințele participanților și pot fi achiziționate online din rețelele partenere sau de la locația festivalului. Programul complet și bilete pot fi vizualizate pe https://teatrusubluna.ro.

Teatru Sub Lună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie. Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, directorul Teatrului InDArt, și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.

Parteneri: FTMB, Breasla Actorilor, CoOperativa

Contact:

Bogdan Gagu, Directorul festivalului

0724 304 593

contact@indart.ro

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.