Știri: Teatrul Național din Cluj-Napoca suspendă toate spectacolele cu public programate în perioada 22–31 octombrie 2020

62
Teatrul_National_Cluj

Ținând seama de Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr. 55 din 20 octombrie 2020 pentru modificarea, respectiv completarea, anexelor nr. 1 și 2 la Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr. 52 din 15.10.2020 privind stabilirea unor măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului tipului de risc, aplicabile pe raza județului Cluj, în scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2, Teatrul Național din Cluj-Napoca suspendă toate spectacolele cu public programate în perioada 22–31 octombrie 2020.

Spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolele programate în perioada 22–31 octombrie le vor putea returna, în funcție de metoda de cumpărare:

  • contravaloarea biletelor achiziționate din Agenția de bilete va fi restituită la cerere exclusiv în Agenția de bilete până la data de 31 octombrie 2020 inclusiv. Agenția de bilete este deschisă de marți până duminică, între orele 17.00–19.00, în clădirea Teatrului Național, pe laterala vestică.
  • contravaloarea biletelor achiziționate online poate fi restituită printr-o solicitare trimisă la adresa biletmaster@eventim.ro.

Activitatea Teatrului Național Cluj-Napoca va continua în luna octombrie în regim online. Puteți viziona în continuare spectacolele noastre, în confortul și siguranța casei dumneavoastră.

Începând de astăzi, am pus în vânzare bilete pentru spectacolele lunii octombrie în regim online.

ATENȚIE! Biletele achiziționate pentru spectacolele cu public din perioada 22–31 octombrie (indiferent de modalitatea de achiziționare) NU SUNT VALABILE pentru vizionarea online!

Așadar, vă invităm să urmăriți online spectacolele din luna octombrie 2020, și să accesați linkurile de mai jos pentru achiziționarea noilor bilete:

22 octombrie, ora 19.00 – spectacol înregistrat

POVEȘTI DE DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE după Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, regia: Tudor Lucanu

Link bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/povesti-de-dragoste-la-prima-vedere-online-558114/event.html?co=rou

23–25 octombrie – spectacol video

ÎN OGLINDĂ de Radu F. Alexandru, regia: Andreea Iacob

Link bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/in-oglinda-online-557628/event.html

24 octombrie, ora 19.00 – spectacol înregistrat

CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov, regia: Sorin Misirianțu

Link bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerere-in-casatorie-online-558115/event.html?co=rou

28 octombrie, ora 19.00 – spectacol înregistrat

ANGAJARE DE CLOVN de Matei Vișniec, regia: Sorin Misirianțu

Link bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/angajare-de-clovn-online-558116/event.html?co=rou

31 octombrie, ora 19.00 – spectacol înregistrat

UBU ÎN CONCERT după Alfred Jarry și Gábor Tompa, spectacol-concert de Ada Milea

Link bilete: https://www.eventim.ro/ro/bilete/ubu-in-concert-online-558117/event.html?co=rou

Spectacolul KEAN, inițial programat pentru data de 27 octombrie, se anulează și nu se va regăsi pe lista de spectacole difuzate în regim online, contravaloarea biletelor achiziționate deja, putând fi recuperată așa cum am menționat mai sus.

Întreaga echipă a Teatrului Național Cluj-Napoca vă mulțumește pentru înțelegere și speră într-o revedere în curând și în siguranță!

Comunicat al Teatrului Național din Cluj

Arhiva Teatrul Național din Cluj-Napoca

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.