Știri: Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord din Satu Mare anunță două spectacole pentru această săptămână (19, 21 februarie 2021)

36
„Desculț în parc”. Foto: Cătălin Mareș. Sursa: Teatrul de Nord
„Desculț în parc”. Foto: Cătălin Mareș. Sursa: Teatrul de Nord

Vineri 19 februarie 2021, de la ora 19.00, pe Scena Mare a Teatrului de Nord vă așteaptă Ioana Cheregi, Andrei Stan, Adriana Vaida, Cornel Miron, Vlad Mureșan și Cristian But într-o comedie romantică care vorbește despre începutul vieții în doi, Desculț în parc de Neil Simon, în regia Laurei Moldovan.

Desculț în parc este o comedie romantică, o lecție de viață în care ne regăsim fiecare dintre noi, despre acceptare, despre dragoste, responsabilități, despre puterea de a dărui și a-l accepta pe cel de lângă noi așa cum este. Par generalități dar avem nevoie de aceste valori pentru a ne păstra echilibrul într-o societate în care termenul „a dărui” rămâne străin multora iar EU ia locul lui NOI.” – Laura Moldovan.

Duminică 21 februarie 2021, de la ora 11.00, sunt așteptați copiii mici și mari să urmărească Micul Prinț, o poveste care stârnește emoții și captivează deopotrivă, și astăzi la mai bine de șapte decenii de la prima publicare. O poveste duioasă despre singurătate, iubire, prietenie și pierdere.

Rezervări și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6, telefon: 0261712106.

Desculț în parc de Neil Simon. Traducere de Monica Anastase. Regia: Laura Moldovan

Scenografia: Alexandru Radu. Distribuția: Corie Bratter – Ioana Cheregi; Paul Bratter – Andrei Stan; Ethel Banks – Adriana Vaida; Victor Velasco – Cornel Miron; Omul de la telefoane – Vlad Mureșan; Curierul – Cristian But.

Micul Prinț, adaptare după Antoine de Saint-Exupéry. Regia artistică și păpușile: Marius Costache. Scenografia: Alexandru Radu. Distribuția: Prințul – Raluca Mara; Aviatorul, Businessman-ul – Sergiu Tăbăcaru; Floarea, Vulpea, Vanitosul – Andreea Mocan/Anca Dogaru; Regele, Bețivul, Lampagiul, Șarpele – Cristian But.

www.teatruldenord.ro

https://www.facebook.com/teatrul.denord/

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.