Știri: Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord din Satu Mare începe luna mai cu muzică și umor (6, 7, 8 mai 2021)

84
ImproȘtim 2019
ImproȘtim 2019

Joi, 6 mai 2021, de la ora 19.00, ImproȘtim așteaptă sătmărenii la un spectacol de improvizație și umor.

Pentru cei care doresc un spectacol neconvențional, în care nimic nu este cunoscut în prealabil de către actori, pentru cei care doresc să facă haz de necaz, au idei și nu se sfiesc să le împărtășească lumii, dar și pentru toți cei care doresc o oră de umor veritabil, acest spectacol vine să vă satisfacă toate mofturile. Improvizatori: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Vlad Mureșan, Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Andrei Gîjulete.

Vineri, 7 mai 2021, de la ora 17.00, părinți, bunici și copii au ocazia să petreacă împreună la teatru o oră veselă și educativă.

Cu susul în jos este un spectacol care încearcă să cultive empatia și înțelegerea față de moduri de gândire diferite și poate chiar să dezvolte o abordare neagresivă a conflictului dintre generații. Din distribuție fac parte actorii: Crina Andriucă, Bianco Erdei, Carmen Frăţilă, Tibor Székely, Ciprian Vultur, Alexandra Odoroagă. Regia: Delia Gavlițchi.

Spectacolul concert Metamorfoze se joacă sâmbătă, 8 mai 2021 la Carei, de la ora 18.00.

Proaspăt și cu umor de calitate, spectacolul Metamorfoze este o mare provocare pentru actorii Teatrului de Nord, deveniți sub îndrumarea trupei Fără Zahăr instrumentiști și cântăreți de invidiat. Distribuția: Andrei Stan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian But, Andreea Mocan, Roxana Fânață, Dana Moisuc, Adriana Vaida, Vlad Mureșan, Andrei Gîjulete, Romul Moruțan, Raluca Mara, Ioana Cheregi, Cătălin Mareș. Regia muzicală Bobo Burlăcianu, versurile Bobi Dumitraș.

Pentru rezervări și bilete, Agenția Teatrului din strada Horea nr. 6 stă tuturor la dispoziție de luni până vineri în intervalul orar 10.00–17.00. Telefon: 0261712106, e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com.

Programul complet și toate informațiile despre spectacole se pot citi pe pagina: www.teatruldenord.ro.

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.