Știri: Trupa „Mihai Raicu” a Teatrului de Nord din Satu Mare vă invită la o comedie delicioasă, în regia lui Cristian Ioan (29 ianuarie 2021)

47
„Pasiunea lui Narcisse Mondoux”. Foto: Karoly Suveg. Sursa: Teatrul de Nord
„Pasiunea lui Narcisse Mondoux”. Foto: Karoly Suveg. Sursa: Teatrul de Nord

Pasiunea lui Narcisse Mondoux, o piesă a „decanului dramaturgilor canadieni”, Gratien Gélinas, a avut mai bine de 500 de reprezentații în Canada, dar și pe scene ale teatrelor din New York. O comedie pe care autorul o recomandă pentru unicul scop de face publicul să râdă, o poveste de iubire și tandrețe, implicând un instalator recent pensionat și o femeie din același orășel, pe care el o adoră dintotdeauna și care, în urma faptului că tocmai a devenit văduvă, devine „reciclabilă”, din fericire pentru el și, poate, și pentru ea.

Așteptăm publicul să descopere amuzanta poveste de amor dintre cei doi protagoniști, pe scena Teatrului de Nord, în Sala Mare, vineri, 29 ianuarie 2021, de la ora 19.00.

Locurile se pot rezerva prin email la agentie.teatruldenord@gmail.com sau la telefon 0261712106 (de luni până vineri între orele 10.00–17.00 și sâmbătă între 10.00–13.00). Prețul biletelor: 30 lei (adulți), 25 lei (studenți, elevi, pensionari).

Pasiunea lui Narcisse Mondoux de Gratien Gélinas, un spectacol de Cristian Ioan. Traducere și adaptare: Zeno Fodor. Distribuția: Narcisse Mondoux – Radu Botar; Laurencienne Robichaud – Carmen Frățilă; Tancrède Marsolais – Cristian But

https://www.teatruldenord.ro/g/spectacol/831/PASIUNEA-LUI-NARCISSE-MONDOUX

Teatrul de Nord Satu Mare își întâmpină spectatorii în condiții de siguranță, accesul în spațiul destinat publicului este permis doar după măsurarea temperaturii cu termometru non-contact. Intrarea în teatru se face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m și a marcajelor amplasate. Purtarea măștii de protecție este obligatorie. Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de instituție. Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire indicate de personalul de sală.

#sigurlateatru

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.