Știri: Trupa „Mihai Raicu” anunță programul stagiunii 2022–2023

21
cover_stagiune (1)

O nouă stagiune cu un program cât se poate de bogat și variat se anunță din această toamnă la Teatrul de Nord din Satu Mare. Trupa „Mihai Raicu” își propune să ofere publicului în cea de-a 54-a stagiune 11 titluri în premieră, spectacole de genuri diferite și pentru toate vârstele, dar și cât mai multe producții din repertoriul existent.

Premierele destinate publicului matur și adolescenților vor fi: Freetime de Gian Maria Cervo, după Frații Presniakov, regia Nicola Bremer – spectacol realizat în coproducție cu Teatro Stabile delle Arti Medioevali din Viterbo, Italia; supershow-ul Romanian greatest hits, regia Cristian Ban; thriller-ul Pomona de Alistair McDowall, regia Andrei Dinu; Poate visezi, un SF distopic de Izumi Suzuki în adaptarea și regia Dianei Dragoș; Triumful adevărului de Peca Ștefan, un spectacol pe un text românesc contemporan, în regia lui Ovidiu Caița.

Pentru copii, dar și pentru întreaga familie, se pregătesc spectacolele: Păcală, adaptarea și regia Dana Bonțidean; Hagi-Tudose, adaptarea și regia Andrei Mihalache; Miraculoasa călătorie a lui Olbrin Joachim, adaptare după o poveste de Hamvas Béla, regia Baczó Tünde și Cári Tibor; Cartea Junglei de Dés László – Geszti Péter – Békés Pál, adaptare după Rudyard Kipling, regia Nagy Regina; Fram. Cum am devenit celebru, adaptare de Adrian Barbu și Alexandra Abagiu, regia Dana Bonțidean.

Din producțiile anilor trecuți se vor relua: Albă ca Zăpada, adaptarea și regia Andrei Mihalache; Pisicile, regia Oana Leahu; Momo, regia Diana Dragoș; Cu susul în jos, regia Delia Gavlițchi; Bolero, regia Andreea Vulpe; Anatomia unui val perfect, regia Tudor Dreve; Bacantele (fără mască), regia Dragoș Alexandru Mușoiu; Metamorfoze, spectacol concert pus la cale de Fără Zahăr; Un spectacol improvizat; Bani din cer, regia Daniel Vulcu; Cină cu proști, regia Daniel Vulcu; Desculț în parc, regia Laura Moldovan; Almost, Maine, regia Theo Marton; Iluzii, regia Cristian Ban.

Nu în ultimul rând, Trupa „Mihai Raicu” are în desfășurare câteva proiecte educaționale pentru tinerii din județ.

Sâmbătă, 16 și duminică, 17 septembrie 2022, vor avea loc ZILELE PORȚILOR DESCHISE, cu spectacole, tururi ghidate, ateliere de improvizație, întâlniri cu tinerii care doresc să facă parte din trupa de voluntari și multe alte surprize.

Începând din această săptămână au fost puse în vânzare ABONAMENTELE pentru stagiunea 2022–2023.

La toate spectacolele programate în luna septembrie intrarea este gratuită pentru publicul care își achiziționează în această perioadă abonamente pentru noua stagiune.

Puteți găsi toate informațiile accesând site-ul teatrului (https://www.teatruldenord.ro/), pagina de facebook (teatruldenord), sau la Agenția teatrală din strada Horea nr. 6, telefon: 0261712106 sau 0786538580 | e-mail: agentie.teatruldenord@gmail.com.

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.