Știri: Vernisajul expoziției ”SENSi/aBILITY” (11 ianuarie 2019, București)

253
”Odaliscă” de Rodica Toth Poiată
”Odaliscă” de Rodica Toth Poiată

La Teatrul Odeon din București are loc astăzi, vineri, 11 ianuarie 2018, la ora 17.00, vernisajul expoziției ”SENSi/aBILITY” a artiștilor plastici Georgeta Grabovschi, Rodica Toth Poiată și Corneliu Ionescu.

Membri ai Uniunii Artiștilor Plastici din România, au înscrise în activitatea lor artistică numeroase expoziții personale și de grup, lucrările acestora aflându-se în colecții particulare din țară și străinătate.

Cei trei pictori au în comun, în primul rând, tematica: o explorare dar și o exploatare, în egală măsură, a sensibilității umane, îndeosebi a celei feminine, pe care o valorifică în diferite ipostaze plastice de mare rafinament, atât compozițional, cât și cromatic.

”SENSi/aBILITY” este o expoziție despre sensibilitatea temei alese de cei trei pictori, despre sensibilitatea lor artistică dar și despre abilitatea de a da un sens aparte unor trăiri pur umane.

Evenimentul este prezentat de Mimi Necula la Galeria de artă contemporană Odeon, prin Proiectul ArtRoCo – artiști români contemporani.

Expoziția va fi deschisă publicului până joi, 31 ianuarie 2019.

Parteneri media: Radio România Cultural, Observator Cultural, B-Critic
www.onlinegallery.ro

Sponsori: Hotel Majestic, Vel Pitar

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.