Știri: ”Viață de parazit – traiul pe cârca altuia” (22 – 26 iulie 2019, București)

32
scoala de vara muzeul antipa 2019

rubrica museum leviathan.roMuzeul Naţional de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” organizează, pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 şi 14 ani, atelierul ”Viață de parazit – traiul pe cârca altuia”, un modul al Școlii de Vară de la Antipa, care se va desfășura în perioada 22 – 26 iulie 2019, în Sala Atelier de la etajul Muzeului. De luni până vineri, între orele 10.15 și 12.15, tinerii cercetători vor explora împreună cu dr. Costică Adam, dr. Cristina Constantinescu și medicul veterinar Angel Irimia lumea ascunsă a paraziților. Copiii vor afla cât de mare este diversitatea speciilor de paraziți, cum arată dacă îi privim la microscop, cum unii reușesc să treacă neobservați de animalele pe care le parazitează și dacă într-adevăr paraziții își merită prostul renume pe care îl au sau au o importanță mai mare decât am crede noi.

Înscrierea participanților se poate face prin formularul de rezervare: https://antipa.ro/rezervari.
Programările se vor face în ordinea înscrierii, în limita a 15 locuri/modul, iar costul de participare/modul este de 180 lei/copil sau 320 lei/2 frați, respectiv 320 lei/2 module/participant.

Sponsor: MOL Romania

Parteneri: Da Vinci Kids, Editura ART

Parteneri media: Radio România Cultural, CentruldePresa, HotNews.ro, National Geographic Romania, agendacopiilor.wordpress.com.

Detalii: www.antipa.ro și pe pagina de Facebook a Muzeului Antipa: www.facebook.com/muzeulantipa.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.