Știri: ”Zilele Muzeului Militar Naţional” (12–13 mai 2018, București)

430
zilele muzeului militar national

rubrica museum leviathan.roMuzeul Militar Naţional ”Regele Ferdinand I” va găzdui în zilele de 12–13 mai 2018, în intervalul orar 10.00-17.00, manifestarea devenită tradiţională în spaţiul muzeistic bucureştean, ”Zilele Muzeului Militar Naţional”.

Ca şi la ediţiile anterioare, Muzeul Militar Naţional (Strada Mircea Vulcănescu, nr. 125-127, Sector 1, București) propune publicului un program atractiv şi în mare parte inedit, care se adresează cu precădere tinerilor vizitatori, interesaţi să cunoască aspecte mai puţin cunoscute ale trecutului oştirii române dar şi publicului adult, pasionat de istoria militară în general. Manifestarea din acest an va fi dedicată exclusiv reconstituirii istorico-militare, grupurile participante încercând să recreeze cât mai fidel posibil, atmosfera de epocă, viaţa militarilor şi civililor în timp de pace şi de război.

Dorim ca şi ediţia din acest an a ”Zilelor Muzeului Militar Naţional” să devină un prilej de întâlnire a pasionaţilor de istorie militară din Bucureşti şi din ţară, o ocazie unică de cunoaştere a istoriei sub o formă inedită, prin prezentări interactive, cu caracter instructiv-educativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.