Teatrul Dramaturgilor Români din București: 3 premiere, 40 de evenimente în 7 spații diferite și 2000 de spectatori în lunile iulie și august 2020

19
teatrul dramaturgilor romani

Într-o perioadă în care oamenii au fost separați de sălile de teatru, Teatrul Dramaturgilor Români din București a fost unul dintre teatrele bucureștene cu cea mai intensă activitate în aer liber. În ciuda capriciilor vremii și a dificultăților impuse de pandemia de Coronavirus, Teatrul Dramaturgilor Români a organizat evenimente culturale diverse, cu speranța că teama și însingurarea cauzate de lunga perioadă de izolare vor fi înlocuite, cu ajutorul artei, de armonie și echilibru.

Astfel, respectând cu strictețe toate măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2, în lunile iulie și august cei aproximativ 2000 de iubitori de teatru prezenți la cele 40 de evenimente organizate în aer liber, în peste 7 spații, s-au putut bucura de reîntâlnirea cu cei mai cunoscuți artiști ai scenei românești. În această perioadă, teatrul a avut trei premiere: Nu sunt eu. Maia Morgenstern – O biografie, direcția de scenă Victor Ioan Frunză, Șase comedii ușoare pentru oameni triști de Ștefan Caraman, regia Alexandru Nagy și Variațiuni la invențiuni. Opus 2 – distribuție și concept: Petre Ancuța și Emilian Mârnea.

În luna septembrie ne reîntâlnim acasă, în sălile de spectacol ale Teatrului Dramaturgilor Români. Vom întâmpina publicul cu o reprezentație specială a spectacolului Pasărea măiastră – Maria Tănase – One woman show Adriana Trandafir, programată chiar pe 25 septembrie 2020, la ora 19.00, în ziua în care se împlinesc 107 ani de la nașterea artistei Maria Tănase.

Biletele pot fi rezervate la 0756 021 106, achiziționate pe www.bilet.ro sau la sediul teatrului din Calea Griviței nr. 64-66.
Detalii despre programul și evenimentele TDR: www.teatruldramaturgilor.ro.

Teatrul Dramaturgilor Români este o instituție publică de cultură subvenționată de Consiliul General al Municipiului București.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.