Una caldă, alta rece – ”Nino Nino” continuă!

75
Aniversare la Nino Nino

logo zambetul uneste articoleSă vorbim mai întâi de cea caldă, de fapt două calde, pentru că în două zile consecutive, adică pe 11 februarie 2020 şi pe 12 februarie 2020, fetiţele de la ”Nino Nino” le-au sărbătorit pe dragele lor prietene Ilaria Turea (Pisicuţa) şi Roxana-Maria Codreanu (Licurici) cu ocazia zilelor de naştere.

Întâlnirile cu aceste ocazii au fost pe cât de gălăgioase, pe atât de emoţionate. Sărbătorirea lor parcă nu mai avea limite. Nici Lică Barbu nu a stat locului. S-a înfipt ca un cocoş în joaca fetiţelor, lăsând la o parte seriozitatea de om matur. Tentaţia jocului era prea mare ca să se abţină.logo bibl jud braila

Mulţumim Secţiei de Împrumut pentru copii. Ludotecă a Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” din Brăila pentru înţelegerea de a ne suporta şi cu acest gen de activităţi, pentru fotografiile minunate pe care le realizează cu aceşti copii şi le distribuie permanent pe Facebook, cât şi pentru efortul de a consemna că proiectul ”Zâmbetul uneşte” funcţionează la toatele nivelurile, chiar şi în momentele aniversare ale copiilor. Mulţumim într-un sclipici al inocenţei copilăreşti!

Pisicuţa şi-a sărbătorit aniversarea la locul de întâlnire al grupului ”Nino Nino” şi vă invităm să vizionaţi videoclipul din acest articol. Cu această ocazie am pupăcit-o toţi şi i-am urat… Nu vă spunem. Vizionaţi clipul cu aniversarea Pisicuţei şi veţi afla.

Licurici şi-a trăit clipa celor 7 anişori într-o locaţie specifică aniversării zilei de naştere a copiilor, alături de 30 de copii, într-o ţopăială fără limite. Au însoţit-o cu drag şi patru fetiţe de la ”Nino Nino”: Fluierina, Caramea, Clopoţica şi Peştişor.

Mulţumim părinţilor Roxanei pentru minunata şi ”delicioasa” petrecere pe care s-au străduit să o organizeze!

Vestea ”rece” este că grupul artistic ”Nino Nino” nu a fost selectat pentru emisiunea Next Star de la Antena 1. Într-adevăr, pentru copii este o mare tristeţe, dar şi o lecţie dură pe care trebuie să şi-o însuşească. Când obţinem un success, ne lăudăm peste tot cu sclipici în cuvinte, iar când avem câte un eşec, ne facem că plouă.
E firesc să fie aşa, e din construcţia noastră umană, dar, haideţi să privim şi eşecul ca pe o lecţie de viaţă, ca un mod de a lupta mai departe, ca pe ceva folositor şi util în călirea sufletului şi de a alimenta cu mult curaj dorinţa de a merge mai departe.

Cele câteva ore de muncă la repetiţii nu prea le-au fost de folos fetiţelor, bazându-se pe noroc. Şi atunci, vine clară explicaţia că fără muncă şi fără mai multă implicare, niciodată nu vor ajunge la succes.
Mulţumim părinţilor pentru înţelegere şi sprijin!

În speranţa că din această situaţie vom trage concluzii ferme privind acest proiect, mergem mai departe cu fruntea sus şi cu zâmbetul pe buze. Mai luăm şi câte o palmă. Căci asta-i viaţa, o continuă luptă.

Vă mulţumim! ”Nino Nino” continuă!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.