Biblioteca Metropolitană București (BMB) vă dă întâlnire online

339
biblioteca metropolitana bucuresti

În contextul situației actuale, oferirea unor mijloace alternative de petrecere a timpului liber este foarte importantă şi de aceea BMB, din prețuire și respect pentru utilizatorii săi, pregătește noi surprize. Amenințările și provocările zilelor noastre ne conduc către o comunicare intermediată de mediul online.

Astfel, pe rețelele de socializare oficiale ale BMB vor fi postate concursuri, jocuri, spectacole ale Teatrului de Păpuși ”Licurici”, recenzii de cărţi, povești digitale și recitaluri de muzică din cadrul proiectului ”Opera la bibliotecă”.

De asemenea, liceenii bucureșteni sunt invitați să se înscrie la un concurs de creaţie literară intitulat ”Lumea de mâine”, genul Fanstasy, inițiat de Biblioteca Metropolitană Bucureşti, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti. Regulamentul și fișa de înscriere pot fi obţinute accesând site-ul instituţiei: https://www.bibmet.ro/concurs-de-creatie-literara-lumea-de-maine/

Suntem siguri, dragi bucureșteni, că aveți atâta imaginație, inventivitate și sete de fumos încât internetul, acest înger și demon am zilelor noastre, nu este un obstacol, ci doar o altă formă de cunoaștere și comunicare.

Rămâi conectat online la Biblioteca Metropolitană București, Teatrul de Păpuşi „Licurici” al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, precum și pe paginile filialelor!

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București publice, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

www.facebook.com/BibliotecaMetropolitanaBucuresti/

www.bibmet.ro

Comunicat al Bibliotecii Metropolitane București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.