Concert de colinde cu Corul de Copii Radio, la Sala Radio (9 decembrie 2017)

722
Corul de Copii Radio
Corul de Copii Radio. Sursa foto: SRR

logo rubrica musica leviathan.roSâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 19.00Corul de Copii Radio, condus de dirijorul Voicu Popescu, invită publicul de toate vârstele la un concert extraordinar de colinde de Crăciun din toate colţurile lumii.

Conceput ca o călătorie magică în jurul lumii prin cântul coral tradiţional de Crăciun, programul concertului va cuprinde un mix de colinde româneşti (între care Peisaj de iarnă” de Vasile Timiş, După datini, colindăm” de Alexandru Paşcanu sau Cetiniţă, cetioară” de Gheorghe Cucu) şi melodii tradiţionale de Crăciun din folclorul bulgar, grec, german, francez, polonez, ucrainean, spaniol, venezuealan şi afro-american. Programul va oferi şi surpriza ascultării pieselor Salvator Mundi” de William Mathias, acompaniată la pian de Maria Munteanu, dar şi Triptic de Crăciun”, în aranjamentul semnat de S. Sarchizov, în care va evolua ca solistă Ana Mihăilescu.

Concertul va fi acompaniat la pian de Magdalena FaurRăzvan Rădos va fi dirijor invitat, Alexandru Anastasiu va realiza elementele de percuţie, iar evenimentul va fi prezentat de Delia Nartea.

Concertul poate fi ascultat în direct pe toate frecvenţele Radio România Cultural şi Radio România Muzical din ţară şi în streaming live pe Internet, pe www.radioromaniacultural.ro şi www.romania-muzical.ro.

Biletele şi abonamentele pentru evenimentele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona online prin reţeaua www.bilete.ro. Acestea se pot achiziţiona şi la casa de bilete a Sălii Radio şi sunt disponibile, de asemenea, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos şi Inmedio, semnalizate Bilete.ro.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

Corul de Copii Radio si Voicu Popescu

Serviciul  Comunicare al Societății Române de Radiodifuziune

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.