Concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei, cu elevi ai Școlii profesionale speciale SAMUS – locația Turda

40
concurs turda(1)

Marți, 21 martie 2023 Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda a organizat în parteneriat cu Școala profesională specială SAMUS – locația Turda, un concurs de poezie cu ocazia Zilei Internaționale a Poeziei. Evenimentul a constituit prima activitate din cadrul Parteneriatului „Educație culturală și coeziune socială” pe care biblioteca publică turdeană îl are în acest an școlar cu Școala profesională specială SAMUS – locația Turda. Parteneriatul mai cuprinde în luna aprilie vizionare de povești digitale realizate de Biblioteca Municipală „Teodor Murășanu” Turda, în luna mai marcăm Ziua Adolescentului cu „Povestea noastră” – Teatru de umbre realizat de elevi, cu sprijinul bibliotecarelor, după o poveste născocită de copii, iar la 1 iunie, marcăm Ziua Copilului cu o expoziție de desen și ateliere educative și creative în parcul central.

Elevii pregătiți de psihopedagogul Marian Anamaria Elena și de Morar Ștefania, profesor educator, au vizitat astăzi secția pentru adulți a Filialei Oprișani, au răsfoit cărți, au povestit și s-au întrecut în versuri scrise de ei. Juriul format din bibliotecarele Cristina Docze, Monica Rus și Dana Deac, șef serviciu la biblioteca publică, a recompensat cu dulciuri, cărți și diplome câștigătorii întrecerii. În urma jurizării s-a decernat Premiul I pentru poezie lui Raul Costa, Premiul II Ionelei Sabău și Premiul III Tabitei Negrea și lui Denis Chețan. Premianții au primit diplome, cărți și dulciuri.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.