Concurs organizat de revista ”Occidentul Românesc”: ”Cum vezi România în următorul secol?”

382
concurs occidentul romanesc

occidentul-romanesc-revista-spaniaRevista ”Occidentul Românesc”, care apare în Spania, celebrează Centenarul Marii Uniri a României printr-un concurs inedit, adresat tuturor vârstelor şi categoriilor sociale: ”Cum vezi România în următorul secol?”

Trimite pe adresa redacției, în format electronic, un eseu de minim 1000, maxim 1500 de cuvinte (două pagini și jumătate în Word), tehnoredactat cu caractere Times New Roman, mărime 12, în care să ne spui, cu cuvintele tale, cum îți imaginezi că va evolua România în următorul secol.

Încurajăm participarea tuturor categoriilor de vârstă la acest concurs, de la copii ia bunici: important este să fiţi români în cuget și simțire, să ne scrieți din suflet dorințele și speranțele voastre pentru România. Nu contează ţara de rezidență: contează doar speranțele și sentimentele pentru țara de baștină.

Concursul se va derula în perioada  în perioada 1 august  – 15 noiembrie 2018. Se vor acorda trei premii – locurile l, II şi III şi trei menţiuni, care se vor fi anunțate în ediția din luna decembrie a ”Occidentului Românesc”. La concurs pot participa români din orice colț al lumii. Trimite-ne eseul tău pe adresa redacția@occidentul-romanesc.com până la data de 15 noiembrie 2018. Un juriu format din membri ai redacției va analiza toate materialele primite și va stabili clasamentul final.

Detaliile privind premiile și acordarea lor fi publicate, de asemenea în ediția din luna decembrie 2018 a ”Occidentului Românesc”, o ediție specială de Centenar, dedicată românilor de pretutindeni.

Întrebări sau nelămuriri la aceeași adresă de mail.

Redacţia ”Occidentul Românesc”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.