Grupul artistic „Nino Nino” vă urează Paşte fericit!  

42
Nino Nino Braila

logo zambetul uneste articoleNu peste mult timp, proiectul „Zâmbetul uneşte” iniţiat de Asociaţia Culturală Leviathan în colaborare cu Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă  împlineşte doi ani de activitate.

Nu precizăm acest eveniment în mod special şi nici nu dorim să facem un bilanţ al activităţilor care au avut loc în acest timp. Sunt foarte multe realizări de succes, de altfel, nu am avea spaţiu suficient să vi le descrierem. Au fost relatate tot timpul în această rubrică şi, putem spune, fără modestie, că avem cu ce ne lăuda.logo bibl jud braila

Martori ne sunt copiii de la grupul artistic „Nino Nino”, partea importantă a acestui proiect, grup coordonat de Lică Barbu.

Răspunsul comun al acestor copii minunaţi la întrebarea: ,,De ce veniţi la Nino Nino?” este ,,Pentru că, cu zâmbetul pe buze, învăţăm lucruri noi tot timpul, într-o joacă educativă”.

Şi asta spune totul.

Intenţia acestui articol nu este, aşa cum am mai spus, să ne lăudăm cu ce am făcut în acești doi ani de activitate ci, în mod special, dorim să subliniem dragostea faţă de copii în orice clipă, nu numai de sărbători sau în zilele dedicate lor. Aceasta este, credem noi, o completare sublimă la toate zâmbetele pe care ni le oferă copiii de pretutindeni, la căldura inimioarelor lor pe care ne-o dăruiesc necondiţionat, într-o inocenţă a jocului şi a chiotelor copilăreşti.

În Săptămâna Mare a Sfintei Sărbători Pascale, copiii de la „Nino Nino” așteaptă să primească Lumina și cu lumina în suflet să ne dăruiască inocența copilăriei ca pe un dar dumnezeiesc. Să nu fiți supărați pe copii dacă au mai greşit şi ei uitând uneori că tandreţea şi iubirea vin de la cei dragi.

„Nino Nino” vă urează Paşte cu adevărat fericit şi vă aşteaptă să fiţi lângă ei oricum, oricând şi oriunde, pentru totdeauna!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.