”Imaginează-ți” de John Lennon la Editura Pandora M

581
john lennon imagineaza ti

logo carte rubrica leviathan.roEditura Pandora M a publicat în această toamnă, în colecția ”PanDA”, cartea ”Imaginează-ți” de John Lennon. Prefață de Yoko Ono Lennon. Titlu original: Imagine”. Ilustraţii de Jean Jullien. Traducere din limba engleză de Domnica Drumea. Cartea dedicată zilei de 21 septembrie, când în întreaga lume se sărbătorește Ziua Internațională a Păcii, este un emoționant îndemn la pace și armonie între oameni.

Având drept text versurile nemuritoarei piese a lui John Lennon, Imagine” și creată în colaborare cu Amnesty International, această carte specială imaginează o lume în care domnește pacea și prietenia.

Imagine este o declarație foarte puternică, scrisă cu o dragoste profundă pentru umanitate și pentru viitorul ei.”Yoko Ono Lennon.

Editura Pandora M vă invită, sâmbătă, 23 septembrie 2017, începând cu ora 12.00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu.

Vom sărbători împreună Pacea și Prietenia printr-un atelier de pictură, iar poeta Domnica Drumea vă va citi un fragment din carte. La final toți copii vor avea ocazia să participe la Tombolă și să câștige cărți și pe simpaticul ursuleț panda – mascota colecției cu același nume.

Sumele rezultate din vânzarea drepturilor de autor pentru această carte vor fi donate către Amnesty International.

Comunicat al Editurii Pandora M

Arhiva rubricii Carte

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.