Mesajul Trupei „Mihai Raicu” (Satu Mare) de Ziua Națională a României

79
Teatrul de Nord din Satu Mare
Teatrul de Nord din Satu Mare

În această zi specială dorim să aducem, în primul rând, un omagiu tuturor celor care au fost vizionarii unei Românii unite și au luptat pe toate căile, pentru realizarea acestui deziderat. Pentru ca visul lor să nu fi fost deșart, ar trebui ca această zi să fie purtată cu onoare în inimile tuturor și să ne aducem, zi de zi, aminte de valoarea ei. Libertatea, diversitatea și deschiderea pe care România le-a experimentat în istoria sa recentă, și-au lăsat amprenta asupra tuturor domeniilor și ariilor de interes, iar cultura nu face o excepție. Suntem privilegiați și mândri că astăzi putem privi diversitatea de opinii și tradiții ca un liant al actului de cultură, și că putem să redăm comunității pe care o slujim acest spirit.

Regretăm că aceste vremuri ne restricționează și nu ne putem întâlni cu publicul în sala de spectacol, dar facem tot ceea ce putem să păstrăm legătura cu voi și să menținem tradiția de a vă oferi în această zi specială un spectacol reprezentativ. Așadar, propunerea noastră pentru 1 Decembrie 2020 este spectacolul D’ale Carnavalului”, comedie în trei acte de I. L. Caragiale, regia: Andrei Mihalache, scenografia: Alexandru Radu. Pregătirea muzicală: Dorin Griguță. Distribuția: Sorin Oros, Romul Moruțan, Radu Botar, Alexandra Odoroagă, Ciprian Vultur, Stelian Roșian, Alina Negrău, Dorina Nemeș, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Yvette Princz.

Înregistrarea spectacolului este disponibilă gratuit, în perioada 1–6 decembrie 2020, pe canalul de YouTube Teatrul de Nord din Satu Mare.

Urăm un sincer „La mulți ani” sătmărenilor și românilor de pretutindeni, sperând totodată ca această distanțare să își facă efectul cât mai curând și să ne revedem cu bine!

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.