„Nino Nino” nu are timp să piardă timpul

68
Zâmbetul unește Radio Vocativ

logo zambetul uneste articolePentru copiii de la grupul artistic „Nino Nino” timpul nu a rămas blocat în casă. Se găsesc mereu provocări cu activităţi artistice de toate genurile. Folosindu-se de tehnica modernă, copiii îi trimit lui Lică Barbu desene, înregistrări audio cu cântece şi recitări, creaţii literare, filmuleţe în care ei cântă, dansează, trimit pupici unul altora, sau mesaje de voie bună.logo bibl jud braila

Recent, Lică Barbu le-a propus să se filmeze cântând melodia Hei, tramvai! Ce-a ieşit puteţi vedea în videoclipul ce însoțește acest articol. O nebunie totală, dar frumoasă. Joaca de-a cânta, de a ţopăi cu bucurie, de a zâmbi, sunt motive temeinice de a alunga plictiseala, de a simţi că nimic nu e grav şi viaţa e o bucurie totală.

Andreea Scară (Roboţica) a propus să confecţioneze o păpuşică, mascotă a grupului, pe care să o poarte oriunde s-ar duce. Deocamdată, păpuşica e în faza de proiect.

Aşa cum ştiţi, „Nino Nino” are emisiune în fiecare vineri la Radio Vocativ şi, bineînţeles, „Nino Nino” va intra în emisie şi săptămâna aceasta.

Emisiunea ”Zâmbetul uneşte” va fi difuzată vineri, 10 aprilie 2020, ora 18.00 şi va cuprinde continuarea prezentării Proiectului „Zâmbetul uneşte”, selecţiuni audio cu Trupa „Nino Nino” din întâlnirile lor de la Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă, continuarea prezentării fetiţelor din grup. Din nou în această ediţie a emisiunii, „Nino Nino” are invitaţi. Şi nu puţini. În total sunt şapte.

Abia mă astâmpăr să nu spun cine sunt, pentru a vă lăsa pe voi să aflaţi în această emisiune, dar nu mă lasă inima să nu spun. Şi spun.

„Nino Nino” are marea plăcere să primească următorii musafiri în emisiune: Andreea-Bianca Hanu, o talentată fetiţă din Ploieşti, Mihaela-Doiniţa Stanciu, bibliotecară la Biblioteca Judeţeană „Panait Istrati” Brăila, Liliana Toma şi Tudoriţa Tarniţă, două bune prietene ale fetiţelor de la „Nino Nino”, Virgil Matei, un bun prieten al lui Lică Barbu şi bunicul Perluţei, Puşa Roth şi Costin Tuchilă, pentru care nu mai este nevoie de nicio prezentare.

Emisiunea se va încheia cu… Eteee! Nu credeţi că vreţi tot? Ascultaţi emisiunea!

Audiţie plăcută!

Link de ascultare:

http://radiovocativ.com/?fbclid=IwAR2qI_p5OneclxSdwAzO4sJZ57Vqv2goTheJvZ2tmf63xU-bzCo96q8o59o

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.