”Nino Nino” vă colindă

90
grupul nino nino colind tudorita tarnita braila

logo zambetul uneste articoleAşa cum e obiceiul şi datina străbună, aşa şi grupul artistic ”Nino Nino”, în această perioadă de magice sărbători, a plecat la colindat pe la casele brăilenilor. Mai precis, pe la câteva instituţii publice brăilene, la unele evenimente culturale, dar şi prin şcoli şi grădiniţe.

Pornit din iniţiativa de a-i educa pe copii, Lică Barbu a considerat de cuviinţă că este un moment potrivit de a valoarifica talentul copiilor din grup colindând bucuroşi brăilenii.

Mai stângaci, mai cu modestie, primul colindat a avut loc miercuri, 11 decembrie 2019, la dubla lansare de carte a jurnalistei Tudoriţa Tarniţă, la Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, la Sala ”Fănuş Neagu”.

Un incident tehnic a făcut ca evoluţia grupului ”Nino Nino” să nu se poată desfăşura în condiţii artistice de calitate, dat fiind şi nepriceperea lui Lică Barbu de a manipula atent instrumentele tehnice audio. În mod deosebit, Lică Barbu îşi cere iertare în primul rând copiilor care au încredere în el, părinţilor prezenţi la eveniment cu speranţa de a-şi vedea copiii evoluând artistic, dar şi gazdelor colindate care ne-au primit cu dragoste şi bucurie, drept pentru care le mulţumim pentru înţelegere.logo bibl jud braila

Din tot spectacolul ne-a salvat Giada Turea (Fluturaş) care a interpretat parodia muzicală Bade, scrie bine româneşte şi o felicităm ca pe o eroină în ”lupta” pentru succesul grupului ”Nino Nino”, cât şi pentru talentul ei deosebit.

Colindele pe care le interpreteză ”Nino Nino” în această perioadă au fost înregistrate recent pe un videoclip pe care vi-l oferim spre vizionare în acest articol.

În speranţa că nu vor mai avea loc incidente tehnice sau de organizare, ”Nino Nino” îşi continuă călătoria colindelor astfel:

‒ Duminică, 15 decembrie 2019, ora 12.00, la supermaketul Kaufland din strada Dorobanţi

‒ Marţi, 17 decembrie 2019, ora 14.30, la Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila

‒ Joi, 19 decembrie 2019, ora 16.00, la Şcoala gimnazială ”Sf. Maria”

‒ Şi tot joi, imediat după colindul de la ”Sf. Maria”, Nino Nino este invitat la Grădiniţa cu program prelungit nr. 7 din cartierul Pisc.

Pentru o cât mai bună calitate de interpretare a colindelor, membrii grupului artistic ”Nino Nino” sunt aşteptaţi joi, 12 decembrie 2019, ora 16.30 şi sâmbătă, 14 decembrie 2019, ora 11.00, la repetiţii cât cuprinde. Locul repetiţiilor se ştie: Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă.

Vă aşteptăm cu drag, dragi copii!

Vezi arhiva Proiect Zâmbetul unește

Pagina Zâmbetul unește

Pagina de facebook a proiectului

Vezi și: arhiva rubricii Lumea lui Licuță de Lică Barbu

Arhiva rubricii Proză scurtă

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.