”Nino Nino” vrea şi altceva

38
grupul artistic nino nino

logo zambetul uneste articoleEi na! Ce?

Nu-i niciun secret. Se pregăteşte un meci de fotbal pe care Lică Barbu l-a anunţat deja în pagina ”Zâmbetul uneşte” de pe Facebook. Cele două echipe de fotbal, Zburlitele şi Pisicoasele, fac antrenamente la greu în imaginaţia lor care pe care să învingă la goluri.

Şi care-i chichiţul? Păi e cam cu pam-pam, pentru că dacă va ploua duminică, 29 septembrie 2019, ora 11.00 pe mini-stadionul din cartierul Obor Brăila, vor face fâs toate pregătirile.

Şi ce dacă? Până atunci e destulă speranţă pentru o vreme mai bună, cât şi timp de întâlniri ale grupului artistic ”Nino Nino”.logo bibl jud braila

Şi iată că până duminică e vinerea şi sâmbăta înainte, zile în care copiii au de lucru la scenariile şi textele muzicale aflate în faza de repetiţii. Înger, îngeraşul meu, Tableta lui Creangă, Ilaria şi Giada sau Giada şi Ilaria? sunt doar câteva scenete din repertoriu, cât şi recitări ale poeziilor Bunica mea de Angelina Nădejde şi Şcoli înalte de Relu Mircea, dar şi repetiţii la melodia Cine mă vrea om mare împreună cu colajul de melodii Clipa copilăriei, colaj care este prioritar pentru că va reprezenta grupul ”Nino Nino” cât de curând la unele evenimente.

Ca test de joacă, cu ajutorul sugestiei doamnei profesoare Liliana Toma, care a vizitat de curând grupul artistic, copiii vor fi invitaţi să-şi imagineze cum ar arăta Iubirea dacă ar avea o formă geometrică şi de ce.

Cu păcăleli şi întrebări fistichii, Lică Barbu îi va filma pe intelocutori şi aşa cum v-am obişnuit toată tărăşenia se va derula într-un videoclip. Ca să fie pentru posteritate.

Aşa că, la treabă!

Vă aşteptăm, dragi copii, în datele stelare de vineri 27 septembrie 2019, ora 16.00 şi sâmbătă 28 septembrie 2019, ora 11.00, la Biblioteca Judeţeană ”Panait Istrati” Brăila, Secţia de Împrumut pentru copii. Ludotecă, pentru a continua originalul proiect cultural-artistic ”Zâmbetul uneşte” iniţiat de Asociaţia Culturală Leviathan.

Am zis!

Hai pa!

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.