Noutăți cu privire la activitatea Teatrului „Gulliver” din Galați

40
teatrul gulliver galati

Întrucât trendul ascendent al îmbolnăvirilor cu virusul COVID-19 la nivelul orașului Galați rămâne constant, conducerea Teatrului de Păpuși „Gulliver” a stabilit ca, pentru moment, să nu reia activitatea artistică programată. Desigur că siguranța publicului, a colectivului artistic, precum și a întregii echipe administrative este prioritară. Astfel, chiar dacă acest fapt presupune o întrerupere în activitatea planificată pentru luna iulie, Teatrul „Gulliver” anunță reprogramarea spectacolelor Ursul păcălit de vulpe, Capra cu trei iezi, Sânziana și Pepelea în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele mai sus menționate rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro sau, telefonic, la 021 5404040.

Chiar dacă această situație temporară implică o regretată întrerupere a activității la scenă și a întâlnirii directe cu publicul drag, Teatrul „Gulliver” rămâne aproape de spectatori în mediul online, prin realizarea și difuzarea de nou conținut special. Tocmai pentru a asigura o revedere cât mai curând și în cele mai bune condiții de siguranță, momentan se preferă această variantă, până când situația curentă la nivelul orașului Galați va înregistra o ameliorare încurajatoare și semnificativă.

În acest răstimp, conținutul online al ofertei artistice a Teatrului „Gulliver”, precum și toate noutățile cu privire la activitatea teatrului vor fi disponibile și actualizate pe canalele de comunicare: pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TeatrulGulliver și site-ul teatrului http://www.teatrul-gulliver.ro/.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.