Ordinul Ministerului Transporturilor privind taxa de pod de la Fetești – articol de Iulia Zorzoliu

15
taxa pod fetesti cernavoda

logo rubrica juridiceConform Ordinului Ministerului Transporturilor nr. 1178/2023 publicat în Monitorul Oficial, urmează ca de pe 1 iunie să fie suspendată aplicarea tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor de peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă pentru toate categoriile de vehicule.

Această măsură a fost pusă în aplicare deoarece se efectuează lucrări de reabilitare a Podului peste brațul Borcea și au fost instituite restricții de circulație pe A2 între Fetești și Cernavodă, fiind închis sensul de circulație Constanța–București. În acest context, circulația se desfășoară pe podul alăturat pe o singură bandă pe sens.

Suspendarea taxei de pod se aplică de la 1 iunie și până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste braţul Borcea, dar nu mai târziu de 31 august 2023.

Rubrica „Juridice” fiind interactivă, așteptăm întrebările dvs. pe site (la comentarii) sau la adresele de e-mail: zorzoliu.iulia@gmail.comleviathan.romania@yahoo.com, costintuchila@gmail.compusa.roth@yahoo.com

Iulia Zorzoliu este membră a Colegiului Consilierilor Juridici București.

Arhiva rubricii Juridice

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.