Premieră la Teatrul Național de Televiziune: „Huooooo!!!” (25 iunie 2020)

52
Sursa foto: TVR
Sursa foto: TVR

rubrica teatru tv logo leviathan.roAcum 14 săptămâni – atunci când a fost declarată Starea de Urgență – am început un drum prin care ne-am propus să „colorăm” un pic această perioadă tulbure. Să vă aducem zi de zi  în case Teatrul Național de Televiziune. Am promis că vom rămâne împreună și așa am făcut.

Joi, 25 iunie 2020, la ora 20.00, pe TVR 3, Casa de Producție a TVR vă propune o nouă PREMIERĂ. Cea de-a opta pe care o lansăm în această grilă specială: Huooooo!!!, o producție a Asociației Culturale AUĂLEU, în regia lui Ovidiu Mihaiță. Text și înscenare: Ovidiu Mihăiţă. În distribuție: Marian Pîrvulescu și Christine Cizmaş. Regia TV: Iulian Foișor. Producător: Diana Dumitru.

Echipa TVR:
Organizator productie: Elena Martonos. Mașiniști: Tudor Dumitru, Marian Tudorache. Recuzita: Adrian Danilov. Asistent Imagine: Gheorghe Dinc
ă, Valentin Ciolan. Machiaj: Marlene Magdiș. Sunet: Radu Paraschivescu. Videojurnalist: Marius Avădani. Cameramani: Gheorghe Fustanela, Florn Ioniță, Alexandru Zugravu, Eugen Demetercă. Director de imagine: Rudy Silagy. Ilustrație muzicală: Mihaela Constantinescu. PPS: Victor Epure. Colorizare: Paul Drăgușin. Montaj: Elena Nițu.

Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figuraţie dar la care în schimb se râde.
Postura în care sunt puşi artiştii, atunci când trebuie să îşi descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoşi din lume. Ar fi hilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată şi doar aşa ştim că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun.
Imaginaţi-vă un spectacol fără final, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ţine o oră şi jumătate, două sau trei.
O tragicomedie politică, socială şi umană.
Reprezentația a fost prezentată în cadrul Platformei Internaționale de Teatru București #6, cu tema Revoluția mea și înregistrată de TVR în toamna anului 2019.

Urmează: vineri, 26 iunie 2020, ora 20.00, TVR 3: Piatra din casă, comedie după Vasile Alecsandri și B. P. Haşdeu, adaptată și regizată de Constantin Dicu.

Teatrul Național de Televiziune este un proiect Casa de Producție a TVR, difuzat pe canalele TVR și online pe TVR+. Producător coordonator: Demeter András István.

https://www.facebook.com/casadeproductietvr/

https://www.instagram.com/casadeproductietvr/                                                                  

Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

Comunicat al Casei de Producție a TVR

Arhiva Teatru tv 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.