Publicații românești din lume: revista culturală ”Leviathan”, la Radio România Internațional (20 decembrie 2019)

416
publicatii romanesti din lume revista leviathan radio romania international simona valeanu

logo mic rev trimestriala leviathanVineri, 20 decembrie 2019, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea ”Publicații românești din lume” este dedicată revistei culturale ”Leviathan”, anul II, nr. 4, octombrie–decembrie 2019, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor-șef adjunct; Letiția Vladislav (Murcia, Spania), Urfet Șachir (România).

”Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 4/2019 este cel mai bogat din cele cinci apărute până acum: domenii noi abordate în paginile sale, cinci rubrici noi, unele dintre ele, rarități în presa culturală de azi, 40 de colaboratori. 170 de pagini în format A4.

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea ”Publicații românești din lume” se va difuza în reluare în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 decembrie 2019, la ora 2.00 și sâmbătă, 21 decembrie 2019, la ora 12.00, pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelanda sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 23 decembrie 2019, de la ora 4.00.

• Arhiva revistei trimestriale ”Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială ”Leviathan”, ediția tipărită, click aici.  

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.