Radio România Internațional vă prezintă revista culturală ”Leviathan” (20 martie 2020)

297
radio romania international simona valeanu evista-leviathan-nr1_2020-varianta-tiparita

logo mic rev trimestriala leviathan”Fără cultură şi relativa libertate pe care o implică, societatea, chiar dacă pare perfectă, nu este decât o junglă. De aceea, orice creaţie autentică este un dar către viitor.” – Albert Camus.

Vineri, 20 martie 2019, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea ”Publicații românești din lume” este dedicată revistei culturale ”Leviathan”, anul III, nr. 1, ianuarie–martie 2020, care este la dispoziția publicului în variantă tipărită și în ediție online pe acest site.

Simona Văleanu
Simona Văleanu

Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth (Palma de Mallorca, Spania), director fondator; Costin Tuchilă, redactor-șef; Pușa Roth, redactor-șef adjunct; Lică Barbu – scriitor, membru fondator al Asociației Culturale Leviathan (România), Brânduşa Massion, scriitoare (Offenbach, Germania), Adina Romanescu, artist plastic (România), Cornelia Bartels, scriitoare (Mönchengladbach, Germania).

”Leviathan” este o revistă culturală de largă cuprindere, cu subiecte atrăgătoare și cu un conținut specific apariției trimestriale. Numărul 1, ianuarie – martie 2020 (160 de pagini în format A4) este al șaselea de la apariția revistei, la sfârșitul anului 2018.  Semnează 38 de autori. 

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconițarri 2(pentru a salva fișierul audio).

Emisiunea ”Publicații românești din lume” se va difuza în reluare în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 martie 2020, la ora 2.00 și sâmbătă, 21 martie 2020, la ora 12.00, pentru ascultătorii Radio România Internațional din America de Nord, Canada și pentru cei din Noua Zeelanda sau Australia. De asemenea, va fi transmisă în reluare luni, 23 martie 2020, de la ora 4.00.

• Arhiva revistei trimestriale ”Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială ”Leviathan”, ediția tipărită, click aici.  

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.