Revista ”Leviathan” la Radio România Internațional

371
Leviathan revista culturala nr 3_2019 radio romania international

logo revista trimestriala leviathanVineri, 16 august 2019, la ora 20.05 (ora României), la Radio România Internațional 2, emisiunea ”Publicații românești din lume” este dedicată revistei culturale ”Leviathan”, anul II, nr. 3, iulie–septembrie 2019, care va fi la dispoziția publicului în variantă tipărită la începutul săptămânii viitoare și în variantă online pe acest site. Realizator: Simona Văleanu. Invitați: Rudy Roth, director fondator, Costin Tuchilă, redactor-șef, Pușa Roth, redactor-șef adjunct.

Cu un sumar foarte bogat, acest număr (124 de pagini, format A4) găzduiește studii de istorie, articole de sinteză, cronici literare și de teatru, pagini de memorialistică, literatură (poezie, proză scurtă, fragment de roman, fragment de teatru, literatură pentru copii), traduceri (rarități din literatura universală), jurnal de călătorie, filosofie politică și literatură economică. Semnează în acest număr 33 de autori din România și Diaspora.

Ascultă Radio România Internațional, click aici, apoi click în partea din dreapta sus a paginii pe iconița rri 2(pentru a salva fișierul audio).

 

• Arhiva revistei trimestriale ”Leviathan”, publicație a Asociației Culturale Leviathan, click aici.

• Pentru a cumpăra edițiile tipărite ale revistei, click aici.

• Abonamente la revista trimestrială ”Leviathan”, ediția tipărită, click aici.  

1 COMENTARIU

  1. Felicitări pentru prezența la emisiune! Îmi pare nespus de rău că mi-am amintit abia în ultimul sfert de oră, dar m-am bucurat și m-am simțit de parcă aș fi fost și eu acolo. Poate dați un link pentru reascultare.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.