Six English Poets about Romania’s Moment

498
romania s moment contemporary literature press

Ediție online

Contemporary Literature Press, sub auspiciile următoarelor foruri: Universitatea din BucureștiThe British Council, Institutul Cultural Român și Uniunea Scriitorilor din România anunță publicarea volumului ”Six English Poets about Romania’s Moment”, editat de Lidia Vianu.

Contemporary Literature Press publică un volum scris de șase poeți britanici, care au lucrat cu studenții Lidiei Vianu în mai 2017, în cadrul unui masterclass de traducere a poeziei românești în limba engleză. Institutul Cultural Român a găzduit acel masterclass, care a ajuns acum la a treia ediție, proiectată să se desfășoare între 16–20 aprilie 2018. De data aceasta, se va traduce proză scurtă românească. Volumul descrie colaborarea poeților britanici cu studenții români. Cum spune Joan Michelson atât de inspirat în carte, cine știe, poate că acesta este într-adevăr Romania’s moment. Dacă așa stau lucrurile, atunci Universitatea din București, Institutul Cultural Român și inițiatoarea seriei, Lidia Vianu, și-au reunit eforturile cu succes.

”Six English Poets about Romania’s Moment” se lansează oficial vineri, 9 februarie 2018, dar volumul poate fi consultat și descărcat din acest moment la adresa de internet:

http://editura.mttlc.ro/romanias-moment.html

Editura pentru Literatură Contemporană vă invită să accesați website-ul www.editura.mttlc.ro. Editura publică lucrări atât în limba engleză cât și în limba română. Pentru sugestii sau comentarii, vă rugăm adresați–vă Editurii,  lidia.vianu@mttlc.ro.

 

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.