Știri: A XIV-a ediţie a Galei Premiilor Gopo (29 iunie 2020, București)

35
film premiile gopo

logo rubrica imago leviathan.roA XIV-a ediţie a Galei Premiilor Gopo, organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociaţia Film şi Cultură Urbană – la Verde Stop Arena, Bd. Barbu Văcărescu nr. 162-164 din București, este prima ediţie outdoor din istoria Galei Premiilor Gopo.

Gala Premiilor Gopo va fi transmisă live, astăzi, 29 iunie 2020, de la ora 19.30, pe site-ul https://premiilegopo.ro/pagina de Facebook https://www.facebook.com/PremiileGopo/ , Instagram https://www.instagram.com/premiilegopo/ și YouTubehttps://bit.ly/PremiileGopo.

Actrița Adela Mărculescu va fi distinsă cu Premiul Gopo pentru Întreaga Activitate, iar actorul de teatru, film și televiziune Virgil Andriescu va fi omagiat cu Premiul Gopo pentru Întreaga Carieră.

Gala Premiilor Gopo este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, în parteneriat cu Primăria Municipiului București, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei și Babel Communications.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.