Știri: Activitatea Teatrului „Gulliver” din Galați până la finalul lunii iulie

15
teatrul gulliver galati

Desigur că joaca e mai distractivă și poveștile se trăiesc mai frumos împreună. Dar acum, pentru că fiecare trebuie să fie conștient că siguranța este primordială, echipa de la Teatrul de Păpuși „Gulliver” îndeamnă toți părinții și copiii să mai aștepte, un pic, cuminți, momentul potrivit pentru ca întâlnirea cu poveștile și personajele preferate să fie deplină.

Prin urmare, reprezentanții teatrului doresc să reamintească tuturor celor interesați că spectacolele din luna iulie vor fi reprogramate în luna august, la date ce vor fi ulterior stabilite și comunicate publicului. Biletele achiziționate deja pentru spectacolele Ursul păcălit de vulpe, Capra cu trei iezi, Sânziana și Pepelea rămân valabile. Există, bineînțeles, și varianta restituirii contravalorii aferente biletelor acolo unde se dorește acest lucru, printr-o solicitare transmisă în acest sens, la adresa de mail: bileteonline@teatrul-gulliver.ro sau, telefonic, la 021 5404040.

Iubitorii de povești și magie sunt invitați să urmărească pagina de Facebook Teatrul de Papusi Gulliver Galati și site-ul www.teatrul-gulliver.ro pentru a fi la curent cu noutățile și activitatea teatrului.
Mai mult decât atât, ca de obicei, artiștii de la „Gulliver” nu precupețesc niciun efort pentru a rămâne aproape de publicul drag. Astfel, până la revederea la spectacole, îi așteaptă online pe cei mai mici – dar și mai mari – spectatori, amatori de teatru de animație, povești, magie, voie bună și creație, cu noi surprize și momente artistice inedite. Acestea pot fi urmărite vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook a Teatrului „Gulliver”.

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.