Știri: Anularea spectacolelor și a tuturor manifestărilor publice din incinta Teatrului Național din București (10 – 22 martie 2020)

101
Teatrul Național din București. Fotografie de Florin Ghioca
Teatrul Național din București. Fotografie de Florin Ghioca

În urma extinderii epidemiei virale cu Covid-19 şi a recomandărilor oficiale în privinţa luării de măsuri de prevenţie, Teatrul Național ”I. L. Caragiale” din București anunţă  din perioada 10 – 22 martie 2020. În funcție de evoluția situației există posibilitatea prelungirii acestei măsuri, care ne-a fost comunicată prin Hotărârea Ministerului Culturii nr. 1775 din 10 martie 2020, la ora  ora 16.00.

Vom face efortul de a reprograma majoritatea spectacolelor anulate, aducând la cunoștința publicului, în timp util,  noile date.

Spectatorilor care nu doresc acest lucru  li se va restitui contravaloarea biletelor, începând cu data de 11 martie 2020, fie  la casa de bilete a TNB pentru biletele cumpărate la casă, fie în contul din care s-a făcut plata prin MyStage, pentru cele achiziţionate online. Precizăm că MyStage va restitui inclusiv costul comisionului. Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziţionat de la Casa de Bilete, vă rugăm insistent să aveţi la dumneavoastră biletul în format fizic. 

Comunicat al Teatrului Național ”I. L. Caragiale” din București

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.