Anulări de spectacole și evenimente culturale

69
anulare evenimente coronavirus

Sala Radio

Începând din data de 9 martie 2020 se anulează toate evenimentele cu public programate la Sala Radio până la data de 31 martie 2020. Decizia se subscrie măsurilor anunţate deja de autorităţi pentru evitarea răspândirii Coronavirusului.

Această perioadă poate fi prelungită în funcţie de deciziile organelor competente.

Spectatorii care şi-au achiziţionat bilete pentru concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio programate în perioada menţionată (9 – 31 martie) îşi vor recupera banii începând cu o dată ce va fi anunţată ulterior la casa de bilete a Sălii Radio şi pe site-ul Orchestrelor şi Corurilor Radio România – www.orchestreradio.ro.

Abonaţilor la concertele din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio (ce acoperă perioada vizată) li se va returna, din costul total al abonamentului, suma corespunzătoare concertelor anulate.

Serviciul Comunicare şi Relaţii Publice al Societății Române de Radiodifuziune

Muzeul Muncipiului București

Ca urmare a ședinței Comandamentului de urgență convocat la Primăria Municipiului București în 09.03.2020 și a Hotărârii nr. 6 din 06.03.2020 a Grupului de suport tehnico-stiințific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, manifestările culturale organizate la muzeele din componența Muzeului Municipiului București se suspendă până la data de 31 martie 2020. 

Pentru limitarea unei epidemii cu potenţial mare de extindere MMB anunță, de asemenea, că a suspendat vizitele grupurilor de elevi/turişti precum și evenimentele şi toate activităţile educative şi culturale pentru perioada 9 – 31 martie 2020.

Expozițiile de bază rămân deschise cu respectarea tuturor recomandărilor comitetului de criză în privința regulilor referitoare la spațiile publice.

Regulile sunt valabile pentru toate unitățile MMB deschise în acest moment: Palatul Suțu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul de Artă Populară Nicolae Minovici, Observatorul Astronomic Vasile Urseanu, Muzeul Theodor Aman, Colecția de Artă Ligia și Pompiliu Macovei, Muzeul George Severeanu, Muzeul Frederic Storck și Cecilia Cuțescu-Storck, Muzeul Victor Babeș și Biblioteca Muzeului Municipiului București. În funcţie de evoluţia situaţiei, perioada menţionată se poate extinde.

Muzeul Municipiului București mulțumește publicului pentru înțelegere și îl asigură că toate manifestările culturale vor fi reprogramate peste tot unde acest lucru este posibil.

Comunicat al Muzeului Municipiului București

Muzeul Național al Literaturii Române din București

Muzeul Național al Literaturii Române din București se aliniază măsurilor luate în 9.03.2020 de Primăria Municipiului București, în contextul apariției primelor cazuri de SARS-CoV-2 (noul coronavirus) în Capitală și a măsurilor de limitare a unei epidemii cu potențial mare de extindere și anunță suspendarea tuturor vizitelor grupurilor de elevi/turiști, a evenimentelor, a repetițiilor și a oricăror activități educative și culturale, pentru perioada 9 – 31 martie 2020. Avem convingerea că acestea reprezintă cele mai bune variante de prevenție pe care le putem adopta. În funcție de evoluția situației, perioada menționată se poate extinde.

Expoziția de bază din strada Nicolae Crețulescu 8 și Casele memoriale ale MNLR rămân deschise, fără a se permite accesul grupurilor organizate.  

Comunicat al Muzeului Național al Literaturii Române din București

Teatrul Odeon din București

Ca urmare a deciziei Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, Teatrul Odeon își suspendă spectacolele programate până la data de 31 martie.

Începând de joi, 12 martie, în termen de maximum 5 zile lucrătoare, contravaloarea biletelor achiziționate online pentru spectacolele lunii martie va fi returnată în contul din care s-a făcut plata.

Cei care și-au procurat biletele de la Casa de Bilete sunt așteptați de astăzi, 10 martie până în ziua spectacolului la care și-au luat bilet, să le fie returnați banii.

Pentru a fi returnată contravaloarea biletului achiziționat de la Casa de Bilete, vă rugăm insistent, să aveți la dumneavoastră biletul în format fizic. Program Casă de bilete: luni – duminică, 11.30 – 19.00, cu pauză între 14.30 – 15.00. 

Comunicat al Teatrului Odeon din București

Breasla Actorilor

Ca urmare a situației epidemiologice create de răspândirea de coronavirus/ COVID-19 în România, Breasla Actorilor a decis suspendarea tuturor reprezentațiilor lunii martie.

În vederea rambursării sumelor aferente, vă rugăm să solicitați returnarea acestora contactând site-ul www.mystage.ro, e-mail: contact@mystage.ro. 

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail comunicare@breaslaactorilor.ro  sau la numărul de telefon 0729 669 714 – Alex Floroiu.

Comunicat al Asociației Breasla Actorilor

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.