Știri: Atelier ”Ploaia curcubeu” la Crăciunul Copiilor (16, 17 decembrie 2017, București)

659
editura pandora ploaia curcubeu craciunul copiilor

Vineri, 15 decembrie 2017, începe în Parcul Kiseleff din București cea de-a treia ediție a magicului eveniment Crăciunul Copiilor, un dar pentru copiii de toate vârstele. Și pentru că am auzit că prietenii noștri de la Teatrul ”Ion Creangă” pregătesc pe lângă ateliere de decorațiuni, spectacole și o întâlnire cu Moș Crăciun, nu puteam lipsi de la această sărbătoare.

Vă așteptăm așadar în Vagonul de creație cu cea mai frumoasă selecție de titluri Pandora MPanDA și Literati alături de personaje devenite deja celebre: Oli, Mog, Elmer, Pom Pom, Mica prințesă și toate personalitățile din seria ”Cine a fost?”.

Iar sâmbătă, 16 decembrie 2017, începând cu ora 16.00 și duminică, 17 decembrie 2017, începând cu ora 13.00 vă așteptăm în Vagonul de dormit să realizăm alături de Andreea Iatagan, autoarea cărții Ploaia curcubeu, cea mai colorată carte a dorințelor.

”Ploaia curcubeu” este o carte care le dă curaj şi încredere copiilor. Cei mici se regăsesc în personajele glumeţe şi aiurite și se bucură alături de micile gâze de schimbările spectaculoase aduse de ploaia curcubeu în Ţinutul Insectelor.

Mai multe detalii despre Crăciunul Copiilor puteți afla accesând link-ul: 

https://www.facebook.com/events/367519577043970/

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.