Știri: Bucurie de iarnă, spectacole de sezon și povești cu farmec la Teatrul „Gulliver” din Galați

28
Program-lunar-Teatrul-GULLIVER-Feb-FIN-WEB(1)

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver” din Galați, bucuria zăpezii este întregită de întâlnirea cu spectacolele de sezon preferate și povești pline de farmec.

Astfel, ultima lună de iarnă îi cheamă la scenă pe cei mai veseli și entuziaști protagoniști cu farmec hibernal: Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele, în prima duminică a lunii, 5 februarie 2023, de la ora 10.30, și Crăiasa zăpezilor pe 12 februarie 2023, de la ora 10.30.

În completare, farmecul inegalabil al lui Harap Alb, deplin cuceritor indiferent de timp sau de vreme, e gata să „play again” duminică, 19 februarie 2023, de la ora 11.00.

Finalul lunii culminează cu o poveste mult iubită de cei mici: Motanul încălțat și ale lui peripeții pline de haz, pe 26 februarie 2023, de la ora 10.30.

La Teatrul pentru Copii și Tineret „Gulliver”, bucuria poveștilor e mereu vie, joaca necontenită și zâmbetele zglobii precum fulgii de nea.

Biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online, sau de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponbile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”. 

Comunicat al Teatrului „Gulliver” din Galați

Arhiva Teatrul Gulliver Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.