Știri: Caravana România-Israel (4 – 8 noiembrie 2018)

390
Caravana-României-în-Israel

În Anul Centenar, TVR Cluj susține producția televiziunii publice prin realizarea unui proiect de mare anvergură denumit ”Europa”.

În perioada 4 – 8 noiembrie 2018 se va derula ”Caravana România-Israel”, un proiect TV dedicat românilor din Israel, realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni și al Ambasadei Israelului la București. 

Itinerariul cuprinde localități cu evrei originari din România: Ierusalim (4 noiembrie 2018), Rehovot (5 noiembrie ), Tel Aviv (6 noiembrie), Zihron Iacov (7 noiembrie), Haifa (8 noiembrie).

Programul va conține dezbateri, știri, reportaje transmise live din localitățile sus-menționate, susținute de personalități din România și Israel. Jurnaliști, politicieni, teologi, oameni de cultură și de afaceri vor fi prezenți în edițiile speciale ale emisiunilor ”Stația România-Israel”, ”Regiunea în Obiectiv” și ”Observator Transilvan”. Programul ”Cântec și poveste” va oferi spectatorilor și telespectatorilor din cele două țări momente artistice susținute de ansamblurile folclorice ”Dor Românesc” din Bistrița și ”Transilvania” din Maramureș. În programe mai sunt prevăzute donații și lansări de carte românească.

Caravana România-Israel pregătește și o serie de premiere jurnalistice – interviuri, reportaje, documentare – cu oameni și locuri neabordate până acum de presa din țara noastră.

Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului Pentru Românii de Pretutindeni.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.