Știri: ”Castelul din Carpați”, un spectacol inedit la Teatrul ”Gulliver” din Galați (24 noiembrie 2019)

71
Sursa foto: Teatrul ”Gulliver”

Diversitatea reprezintă un apanaj al mediului artistic, prin excelență iar spectacolul Castelul din Carpați vine să confirme întocmai nevoia de inovare și originalitate, ce se cer a fi în permanență redefinite și reînnoite.

Așa că pasionații de efecte speciale, genul SF, intrigile captivante, suspans și enigmă, cu siguranță vor aprecia spectacolul Castelul din Carpați, care se va juca duminică, 24 noiembrie 2019, la ora 10.30, la Teatrul ”Gulliver” din Galați.

Astfel, spectatorii vor descoperi o abordare suprarealistă a unui text clasic, după Jules Verne, ce trasează o linie fină între teatrul de animație si filmul science-fiction. Acțiunea este învăluită într-o aură de mister iar povestea înțesată de pasiune și dramatism surprinde și fascinează, deopotrivă.

Scenografia si partitura regizorală, semnate de Daniela Drăgulescu și Bogdan Drăgulescu, se remarcă prin complexitate și inovație, fapt reflectat inclusiv prin premiile primite pentru spectacol: Premiul pentru Virtuozitatea efectelor vizuale în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrului de Animaţie, ”Bucurii pentru copii. Spectacole de colecţie”, ediţia a II-a, organizat de Teatrul Ţăndărică din Bucureşti, dar și Marele Premiu în cadrul Festivalului Internaţional de Marionete „Gulliver”, ediția din 2006. Echipa de actori ce aduce întreg farmecul poveștii la viață este alcătuită din: Eduard Șișu, Marian Sterian, Ionuț Negrisanu, Gina Geru, Nicoleta Miru, Nicole Lungu și Andrei Dombrovschi.

Biletele se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.rohttp://, secţiunea Program – Cumpără bilete online. De asemenea, se pot procura şi de la sediul teatrului, cu 45 de minute înainte de începerea reprezentației. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Comunicat al Teatrului ”Gulliver” din Galați

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.