Știri: ArtRotary 2019 (26 noiembrie – 8 decembrie 2019, București)

131
rotary-club-bucurești-cișmigiu

Expoziția ArtRotary 2019 va fi prezentă în perioada 26 noiembrie – 8 decembrie 2019, în cadrul unui vernisaj de pictură la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, ora 19.00 (Bulevardul I. C. Brătianu, nr. 2).

ArtRotary este un proiect de educație prin artă marca Rotary București Cișmigiu și este destinat susținerii copiilor din medii defavorizate prin însușirea unor vechi meserii (pictura clasica, pictura iconografică pe sticlă, țesutul manual la război, arta brodatului manual etc., cei mici fiind ajutați să își însușească tainele acestor meserii vechi și frumoase și astfel încât la vârsta maturității să devină sustenabili.

În cadrul expoziției ArtRotary, iubitorii de artă pot achiziționa lucrări pictate de către copii participanți în cadrul proiectului și totodată pot deveni susținătorii acestei inițiative.

Clubul Rotary București Cișmigiu este o organizație non-profit, cu un rol activ în comunitate, a cărei misiune este să susțină și să se implice în proiecte umanitare. Mai multe informații despre activitatea clubului Rotary București Cișmigiu puteți afla pe pagina de web www.rotarycismigiu.ro.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.