Știri: Comedia ”Bani din cer” se reia la Teatrul de Nord din Satu Mare (27 octombrie 2019)

119
Fotografie de Karoly Suveg. Sursa: Teatrul de Nord din Satu Mare
Fotografie de Karoly Suveg. Sursa: Teatrul de Nord din Satu Mare

Trupa ”Mihai Raicu” a Teatrului de Nord din Satu Mare vă invită duminică, 27 octombrie 2019, de la ora 19.00, la spectacolul Bani din cer de Ray Cooney, în regia lui Daniel Vulcu, scenografia: Alexandru Radu, coregrafia: Roxana Fânață. Distribuția: Jean Perkins – Ioana Cheregi; Henry Perkins – Romul Moruțan; Bill – Stelian Roșian; Betty Johnson – Roxana Fânață; Vic Johnson – Andrei Stan; Slater – Ciprian Vultur; Davenport – Cătălin Mareș. Regia tehnică: Cristian Rudăreanu.

Într­-o viață marcată de rutină, mediocritate și plictis, mulți dintre noi visăm la un miracol care să ne schimbe radical traiectoria și să ne plaseze pe orbita unei existențe total diferite. Una fericită, prosperă, lipsită de griji. De cele mai multe ori, ingredientul lipsă din rețeta noastră îl reprezintă banii. Pe care ni-i dorim mulți, dintr-o dată și acum. Fie că vorbim de o moștenire neașteptată, un câștig la loto sau orice alt tip de miracol. Dar dacă acești bani, odată cu ridicarea noastră materială, ne coboară moral până la pierderea decenței?

Bani din cer este o piesă construită în jurul unei asemenea situații. Ne prezintă o avalanșă de schimbări de situație, într-un ritm alert, unde personajele se intersectează încontinuu, iar o minciună inițială ajunge la dimensiuni incontrolabile. Fără a conține elemente moralizatoare, spectacolul ne incită să râdem copios de încurcăturile născute dintr-o asemenea întâmplare, nu arată cu degetul pe nimeni, dar induce subtil o întrebare în conștiința fiecăruia: ”Oare eu ce aș face într-o asemenea situație?”

Durata spectacolului: 1h 30 min. (fără pauză)

La acestă reprezentație este valabil abonamentul ”Vasile Savinescu”.

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6; telefon: 0261712106.

www.teatruldenord.ro

Comunicat al Teatrului de Nord din Satu Mare

Arhiva Teatrul de Nord din Satu Mare

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.