Știri: Concert electro BOg la Paris (28 ianuarie 2019)

65
bog

logo rubrica musica leviathan.roLuni, 28 ianuarie 2019, ora 18.30, în Salonul de Aur al Hôtel de Béhague, reședința Ambasadorului României în Franța (123, rue Saint Dominique, 75007 Paris, Franța), artistul electro BOg este protagonistul unui concert inedit, concert organizat de Institutul Cultural Român de la Paris, produs şi retransmis în direct de Cercle. Manifestație organizată în cadrul Sezonului România – Franța 2019.

Concertul are scopul de a promova Sezonul Franța-România 2019 și muzica electronică românească. Cu această ocazie, invitatul de onoare din acest edificiu istoric, care adăpostește din 1939 ambasada României la Paris, este acest artist român foarte cunoscut pe scena internațională electro.

Artistul va fi filmat în mai multe ipostaze de mai multe camere de luat vederi, în timpul emisiunii, iar programul va fi retransmis în direct pe paginile Facebook Cercle şi a ICR Paris. https://www.facebook.com/cerclemusic/

Concertul va fi urmat de un interviu cu artistul, în timpul căruia publicul conectat la eveniment, via Facebook, va putea adresa întrebări în direct.

BOg, artist și producător român în plină ascensiune

Originar din România, BOg este pe cale să-și creeze o reputație de DJ, producător, proprietar al unui label și artist având un gust, un stil, o integritate și o execuție formidabile.

Interpretarea sa unică crează clipe și senzații fără pereche pe pistele de dans din toată lumea. Toate prin intermediul seriilor sale muzicale care antrenează publicul într-o veritabilă călătorie.

Pentru unele din titlurile sale, cum ar fi „Moonlight” și „Rewired”, și-a ales un mentor cu renume internațional, John Digweed, care le-a și produs cu labelul său Bedrock.

Cercle, o media care produce și retransmite în direct concerte de muzică electronică din locații prestigioase

Cercle este o instituție de presă culturală dedicată promovării artiștilor dar și locurilor deosebite, având ca obiectiv producerea unei experiențe sonore și vizuale de excepție și dorind sensibilizarea auditoriului la patrimoniu, artă și cultură franceză. În fiecare săptămână, Cercle pune în valoare un artist și o locație deosebită în timpul unei singure ore de concert, dintr-un locație neașteptată, inedită, performanța fiind urmată de un interviu pe Facebook Live. Cercle are deja o experiență bogată a acestui concept unic deoarece a realizat până în prezent evenimente de acest gen în toată lumea: de la castelul din Fontainebleau la insule din mijlocul Pacificului, din Tahiti la Teatrul antic din Orange sau chiar în Turnul Eiffel.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.