Știri: Concertul Orchestrei Naționale de Cameră a Republicii Moldova (29 septembrie 2021)

21

logo George Enescu International Festival 2021Un program foarte frumos prezintă astăzi, duminică, 29 septembrie 2021, la ora 10.30, la Sala Auditorium (fosta Sală Mică a Palatului, Muzeul Național de Artă, corpul din str. Știrbei Vodă) Orchestra Națională de Cameră a Republicii Moldova, dirijată de Cristian Florea: George Enescu, Intermezzi, op. 12; Juan Manén, Concerto da camera nr. 2, op. A-24, pentru vioară și orchestră de coarde – solistă Maria Florea; Maurice Ravel, Pavană pentru o infantă defunctă: Edward Elgar, Serenada în mi minor pentru orchestră de coarde, op. 20.

Orchestra de Cameră a Republicii Moldova, detalii, click aici.

Toate concertele din programul Festivalului Internațional „George Enescu” sunt transmise gratuit pe site-ul Festivalului

și vor rămâne online timp de 12 ore, pentru a fi văzute și de pe alte meridiane orare. Fiecare concert are pagina sa de eveniment, la care se ajunge pentru a-l asculta din pagina Program

Concertul de duminică, ora 10.30 se transmite în direct și la Radio România Muzical.

*

logo asociatia culturala leviathanAsociația Culturală Leviathan, editor al publicațiilor Leviathan.ro și revista culturală trimestrială „Leviathan”, este partener media al Festivalului Internațional „George Enescu” 2021.

Pe acest portal veți găsi toate informațiile necesare, programul zilnic al Festivalului, prezentarea muzicienilor invitați, date despre lucrările din programe, relatări, cronici, fotografii. În revista „Leviathan” nr. 3, iulie–septembrie 2021, pp. 47–49 puteți citi un amplu articol de prezentare a ediției 2021 a Festivalului iar în nr. 4, octombrie–decembrie 2021 vom publica o sinteză a Festivalului și cronici ale concertelor.

leviathan partener media festivalul george enescu

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2021

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2019

Arhiva rubricii Festivalul Internațional George Enescu 2017

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2020/2021

Arhiva rubricii Concursul Internațional George Enescu 2018

Arhiva rubricii Cronica muzicală

Arhiva rubricii Musica 

Arhiva George Enescu

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.