Știri: Conferință de presă – Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2020 #online (28 mai 2020)

86
festivalul international teatru sibiu 2020

Joi, 28 mai 2020, de la ora 11.00, pe platforma WebEx va avea loc conferința de presă de lansare a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu 2020 #online. 

În contextul pandemiei de COVID-19, cele peste 500 de evenimente care ar fi trebuit să aibă loc în cadrul FITS în acest an au fost reprogramate pentru 2021. În schimb, din dorința de a rămâne alături de public, în perioada 12–21 iunie 2020 va fi organizată o ediție specială FITS #online „Puterea de a crede / Empowered”, ce va fi difuzată integral online, pe canalele festivalului (Facebook, YouTube, website).

Astfel, FITS #online devine primul mare festival internațional de arte ale spectacolului din Europa Centrală și de Est care se organizează în mediul digital.

Vă invităm să discutăm despe această premieră, despre cum poate continua cultura în vremuri de distanțare socială și despre programul de excepție al FITS #online împreună cu domnul Constantin Chiriac, Președinte FITS. Festivalul va include marile spectacole ale lumii din zona de excelență a teatrului, operei, dansului, muzicii, circului contemporan.

În cadrul conferinței vor fi difuzate mesaje video de susținere adresate de Administrația Prezidențială, doamna Astrid Cora Fodor – Primarul Municipiului Sibiu, dar și mesaje ale unora dintre partenerii de tradiție ai festivalului: Guvernul României, Ministerul Culturii, Ministerul Educației și Cercetării, Institutul Cultural Român precum și ale ambasadorilor SUA, Japonia, Franța, Marea Britanie, China, Israel și Elveția.

Pentru a participa la conferință vă rugăm să confirmați prezența la coordonatele de mai jos până la final de zi, iar noi vom reveni cu datele de logare pentru accesul la evenimentul WebEx, unde veți putea adresa și întrebări. Conferința va fi transmisă și pe canalele web ale FITS (FacebookYouTubewebsite), pentru public.             

RSVP: Raluca Mănăilă

Tel: 0745 352 851

E-mail: raluca.manaila@graffitipr.ro

Comunicat al FITS

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.