Știri: Cursuri de limba română pentru străini (octombrie – februarie 2019/2020, Madrid, Valencia, Barcelona)

75
cursos de lengua rumana

Institutul Cultural Român de la Madrid organizează noi cursuri de limba română pentru străini în perioada octombrie – februarie 2019/2020. Cursurile se organizează la sediul ICR de la Madrid şi la instituţiile partenere din Valencia şi Barcelona, acoperind toate nivelurile, de la începători la avansaţi, în conformitate cu Cadrul European Comun de Referinţă pentru Limbi Străine.

Perioada: octombrie – februarie

Număr de ore/curs: 45.

Loc:

Madrid
– sediul ICR (Plaza del Cordón 1, bajo dcha., 28005
Preţ: 80€/curs (plata taxei se va achita în numerar în prima zi a cursului).
Valencia
– Facultatea de Filologie, Traducere şi Comunicare
Preţ: 80€/curs (plata taxei se va achita în numerar în prima zi a cursului. Se oferă trei burse pentru personalul Universităţii din Valencia (profesori şi elevi), în ordinea cererilor.
Barcelona
– Biblioteca Poble Nou – Manuel Arranz (Carrer del Joncar, 35, 08005 Barcelona – Metro Poblenou, línea 4).
– Biblioteca Camp de l’Arpa – Caterina Albert (Carrer de la Indústria, 295, 08041 Barcelona – Metro Camp de l’Arpa, línea

Fără taxă.

Repartizarea pe grupe se va face în funcţie de rezultatele probelor de nivel care se pot susţine gratuit la sediul Institutului, în baza unei programări la tel. 915 590 135. În Barcelona şi Valencia, proba de nivel se va susţine în prima zi a cursului. Nu este necesară proba de nivel pentru începătorii A1.1 şi pentru persoanele care au absolvit deja cel puţin unul dintre cursurile organizate de reprezentaţa ICR în ultimele 12 luni.

Programarea cursurilor pe zile şi ore se va publica în data de 19 august, când se deschide în mod oficial perioada de înscriere. Se acceptă preinscrieri, a se completa formularul de la limkul de mai jos:

https://www.icr.ro/madrid/cursuri-de-limba-romana-35086

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.