Știri: Deschiderea anului universitar 2020–2021

24
an universitar 2020_21

Deschiderea festivă a anului universitar 2020–2021 la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca va avea loc online, luni, 28 septembrie 2020, începând cu ora 12.00 și va fi transmisă pe Internet. La deschiderea festivă urmează să participe toți studenții anului I nivel licență, indiferent de specializare și limba de predare

*

Festivitatea de deschidere a noului an universitar la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va avea loc, anul acesta, într-un format mai restrâns, determinat de situația pandemică la nivel național și local. Evenimentul va avea loc luni, 28 septembrie 2020, de la ora 12.00, la Sala Transilvania și, la fel ca în anii precedenți, va fi organizat împreună cu Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

*

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) începe noul an universitar în noile condiții impuse de pandemie luni, 28 septembrie 2020. UVT a abordat un sistem mixt de prezență la cursuri pentru facultățile de chimie, biologie, fizică, dar și pentru facultățile cu specific vocațional (arte și sport). Studenții acestor facultăți vor studia online, dar se vor prezenta fizic la universitate pentru laboratoare. Pentru domeniile de științe sociale, cursurile se desfășoară exclusiv online.

*

Universitatea „Aurel Vlaicu” (UAV) Arad va începe noul an de studii prin organizarea cursurilor în sistem hibrid, luni, 28 septembrie 2020, cu excepţia facultăţilor unde procesul educaţional este afectat de organizarea scrutinului pentru alegerea primarilor, care îşi vor începe activităţile didactice în 29 septembrie 2020.

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.