Știri: Editura Casa Radio la Bookfest 2018 (30 mai – 3 iunie, București)

462
editura casa radio bookfest

logo carte rubrica leviathan.roPeste 140 de titluri vor fi prezente la standul Editurii Casa Radio, la cea de-a XIII-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest 2018, ce va avea loc între 30 mai şi 3 iunie la Bucureşti (Romexpo, Pavilionul B2). Şi când rostim cuvântul ”titluri” nu ne referim niciodată la cărţi în accepţiunea clasică: ne gândim automat la cărţi sonore, cărţi cu CD, cărţi cu ilustraţii sau în benzi desenate, cărţi-obiect care consemnează întâlnirea a cel puţin trei voci – cea a autorului, cea a interpretului (fie el chiar autorul sau actorul), cea a artistului vizual.

Odată deschis un audiobook de la Editura Casa Radio, spectacolul poate să înceapă. Cu ajutorul Editurii Casa Radio, înregistrările de arhivă aflate în fonoteca radio se activează pentru un public contemporan, la fiecare nouă ascultare. Aşadar, la Bookfest vă propunem o întâlnire cu fonoteca în mişcare. Patrimoniul radiofonic vine pentru câteva zile în întâmpinarea publicului. Nu rataţi această întâlnire a cuvintelor eliberate!SIGLA-RADIO-ROMANIA-90-DE-ANI

”Făt-Frumos din lacrimă” de Mihai Eminescu, Realitatea iluziei” de şi cu Henriette Yvonne Stahl, Este liberă floarea?” de şi cu Ana Blandiana, Dans” cu Nina Cassian, Caragiale revizitat creativ de inimitabilul Şerban Foarţă, G. Topîrceanu şi George Coşbuc în interpretări istorice, rostiri unice ale poeţilor, poveşti pentru copii în lectura actorilor Octavian Cotescu sau Alexandrina Halic, lecturi pe întuneric, teatru radiofonic şi sunete inventate în studioul de înregistrări, lecturi-manifest, cu forţa unei epoci, lecturi interzise ori cenzurate: istoria culturală a unul secol întreg, istoria Radio România în 90 de ani, în paginile Editurii Casa Radio. Pe 1 noiembrie 2018 Radio România împlineşte 90 de ani şi ne pregătim din timp pentru acest eveniment.

Editura casa radio 1 iunie 2018 Bookfest

Vă aşteptăm în fiecare zi la standul editurii noastre la Bookfest (pavilionul B2, standul G10), iar vineri, 1 iunie, ora 12.00, pe scena Agora, am pregătit un eveniment dedicat tuturor copiilor: Basmele şi ilustraţiile de altădată, copiii de astăzi: micro-atelier de storytelling pentru copii, cu Ioana Nicolaie şi Daniel Ivaşcu. Detalii pe www.edituracasaradio.ro.

La Editura Casa Radio marile voci dau cortina la o parte!

Pentru că noi credem în calitatea cititorilor noști, vă rugăm să comentați această însemnare...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.